Sport

Florin Răducioiu dă de pământ cu dinamoviștii: ”Mi-e scârbă să mai vorbesc”

07.08.2020 | 10:41
Florin Raducioiu da de pamant cu dinamovistii Mie scarba sa mai vorbesc
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu, unul dintre foștii mari atacanți ai lui Dinamo, a vorbit despre situația de la echipă, formație care a scăpat de liga a doua printr-o hotărâre a FRF.

Federația Română de Fotbal a hotărât ieri ca primul eșalon să fie compus din 16 echipe și nu din 14 cum s-a întâmplat până acum, deci nu va retrograda direct niciun club din prima ligă.

ADVERTISEMENT

Dinamo a ocupat penultima poziție din play-out și va rămâne în prima ligă, iar Chindia Târgoviște, echipă care s-a clasat pe ultimul loc o va înfrunta pe CS Mioveni în barajul care se va juca pe 9 și 12 august.

”Mi-e pur și simplu scârbă să mai vorbesc despre acest subiect”

”Am ajuns să spunem că Dinamo, glorioasa noastră echipă, a fost salvată de o decizie la masa verde. Mi-e greu să cred că doi foști mari dinamoviști, eu și Ioan Andone, am ajuns să spunem că acest uriaș club a fost salvat de Federație.

ADVERTISEMENT

Nu am crezut că trăiesc acest moment, dar asta este. Am fost deja foarte dur, sunt foarte dezamăgit de Dinamo, de aceea ce a însemnat acest sezon, de antrenorii schimbați pe placul patronului, o adevărată rușine.

Mă opresc aici, pentru că mi-e pur și simplu scârbă să mai vorbesc despre acest subiect”, a spus Florin Răducioiu, potrivit Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Eu nu mă pricep, dar oamenii de la Federație și Ligă trebuiau să se gândească la situația asta. În Italia, oamenii au fost foarte bine pregătiți, inclusiv când vine vorba de reguli. La noi, nu au fost atât de pregătiți”, a adăugat Florin Răducioiu.

Ioan Andone a vorbit și el despre situația de la Dinamo

Ioan Andone, unul dintre foștii mari jucători și antrenori  dinamoviști, a declarat: ”Dinamo a fost salvată de decizia asta. Până la urmă, noi, FC Voluntari, am cheltuit cinci etape în plus o grămadă de bani. Ei au stat în cantonamente și acasă. Au fost salvați, dar poate așa se întâmpla și cu o altă echipă. Totuși, ei au terminat fără meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Trebuie să se hotărască niște reguli clare, nu să bâjbâim cu toții. Eu cred că orice club din Liga 1 era în situația lui Dinamo era salvat. Uitați-vă la Turcia ce se întâmplă. Asta s-a discutat și la Adunarea Generală: Să nedreptățim cât mai puțin. De ce să cadă Chindia? Puneți-vă în locul lor. Să fim mulțumiți că au găsit o soluție, asta e important. Indiferent de echipă, decizia asta era luată. În primul rând pentru că nu au fost reguli clare”.

 

ADVERTISEMENT