Fotbal intern

Florin Răducioiu divorţează! Care este motivul despărţirii după o relaţie de mai bine de 20 de ani

Florin Răducioiu şi soţia lui, Astrid, au luat decizia să divorţeze după mai bine de 20 de ani de relaţie. Decizia a venit după mai multe neînţelegeri, dar şi din cauză că fostul...
03.11.2017 | 09:49
Florin Raducioiu divorteaza Care este motivul despartirii dupa o relatie de mai bine de 20 de ani
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu şi soţia lui, Astrid, au luat decizia să divorţeze după mai bine de 20 de ani de relaţie. Decizia a venit după mai multe neînţelegeri, dar şi din cauză că fostul internaţional român şi component al “Generaţiei de Aur” a decis să se întoarcă în România.

Chiar dacă a fost considerat unul dintre cei mai atrăgători fotbalişti români din generaţia lui, Florin Răducioiu nu a avut parte de aventuri amoroase care să facă prima pagină a ziarelor mondene. Fostul internaţional român s-a căsătorit cu Astrid încă din perioada în care juca la Brescia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Soţia, unul dintre motivele pentru care Răducioiu a demisionat de la Dinamo

Relaţia frumoasă a fost încununată cu naşterea a doi băieţi, însă norii negrii au început să apară imediat după ce fotbalistul a decis să se retragă. Soţia lui Florin Răducioiu a refuzat în repetate rânduri să se mute în România. Astfel, cuplul a trăit o perioadă în Italia, ca mai apoi să se mute în Roquebrune-Cap-Martin, localitate aflată în apropiere de Monte Carlo.

Conform wowbiz.ro, banii câştigaţi de Florin Răducioiu în perioada în care a jucat fotbal s-au dus destul de repede din cauza vieţii extravagante. Astfel, fostul dinamovist a încercat să revină în lumea fotbalului. Nu mai locuiesc în Italia în acest moment! Familia stă acolo, iar eu la Bucureşti. Băietii mei sunt destul de mari, iar eu, am o problema personală cu soţia! Însă, nu vreau să intru în detalii acum”, a declarat Florin Răducioiu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Astrid a fost şi unul dintre motivele pentru care Florin Răducioiu a plecat în 2007 de la Dinamo Bucureşti, unde ocupa funcţia de manager sportiv. Şi atunci, ca şi acum, soţia fostului internaţional român nu a vrut să se mute în România.