Sport

Florin Răducioiu i-a răspuns dur lui Harry Redknapp: „A jucat fotbal? Nu am învățat nimic de la el!”

Florin Răducioiu i-a dat un răspuns dur lui Harry Redknapp, care l-a atacat recent. Fostul internațional l-a ironizat și a comentat fiecare replică pe care tehnicianul englez a spus-o despre el.
24.11.2021 | 21:48
Florin Raducioiu ia raspuns dur lui Harry Redknapp A jucat fotbal Nu am invatat nimic de la el
ADVERTISEMENT

Harry Redknapp a spus despre Florin Răducioiu că a fost un fotbalist de clasă mondială, dar că sub comanda lui se comporta precum „o zână”.

Florin Răducioiu a recunoscut că singurul antrenor de la care nu a învățat nimic este Harry Redknapp.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu i-a răspuns dur lui Harry Redknapp

Florin Răducioiu i-a dat un răspuns dur lui Harry Redknapp, care l-a atacat recent pe fostul atacant al naționalei, pe care l-a avut sub comandă în Peemier League, la West Ham United: „Nici nu știu să-i pronunț numele, zic ca mister Dinu, mă împiedic în numele lui. Nu contest că nu a fost fotbalist bun, a jucat și el fotbal, nu?

Nu puteam să joc la un nivel atât de dur. Naiba, trebuia să îmi rup gleznele la antrenamente…

Eu nu stăteam la coadă pe vremea lui Ceaușescu, a fost ofensivă declarația sa. Ceasul meu era mult mai scump decât ce-și amintește el, poate își amintește alt ceas pe care îl purtam”.

ADVERTISEMENT

„Jucam cu Reading, echipă care era atunci în liga a treia, era meci amical și m-am trezit cu un cot în ochi din senin.

Fotbalul nu e pentru zâne, cum zice el, dar mă trezesc cu un cot în ochi și nu am văzut jumătate de oră.

ADVERTISEMENT

A fost o alegere proastă să merg în Anglia, acum se joacă frumos în Premier League, dar atunci era numai cu lovituri.

În fine, nu contează, a fost demult, nu mai vreau să comentez. E singurul antrenor cu care nu m-am înțeles și de la care nu am învățat nimic”, a mai spus Florin Răducioiu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Criticile lui Harry Redknapp la adresa lui Florin Răducioiu

Harry Redknapp l-a criticat recent pe Florin Răducioiu, care s-a plâns de faptul că fostul internațional român nu dorea să se implice în jocul fizic din campionatul Angliei:

„Am lucrat două ore cu Răducioiu în prima zi de antrenamente şi trebuie să recunosc că am fost impresionat. Era un finalizator de calitate şi părea că va fi un transfer de succes.

Dar, când am ajuns la pregătirea fizică, nici nu voia să audă. Nu suporta să fie atacat prin alunecare. Julian Dicks de-abia aştepta să intra la el ca să vadă din ce stofă e făcut, dar Răducioiu a spus foarte clar că nu îl interesează astfel de provocări.

În primele două meciuri de pregătire, Răducioiu nu a făcut decât să se plângă de tratamentul primit din partea adversarilor”.

„Nu mă pune să explic cum un fost jucător de clasă a devenit brusc o amintire, dar ceva i s-a întâmplat şi s-a pierdut cu totul.

Era obişnuit să stea la coadă trei ore, în Bucureşti, pentru o bucată de pâine şi, brusc, purta un ceas de 28.000 de lire sterline. Probabil că această trecere a fost prea mult pentru el”, a mai transmis fostul antrenor.

ADVERTISEMENT