Fotbal intern

Florin Răducioiu, conflict deschis cu Gică Popescu: „M-a dezamăgit! Nu vreau să-mi chem avocatul”

10.03.2021 | 21:43
Florin Raducioiu conflict deschis cu Gica Popescu Ma dezamagit Nu vreau sami chem avocatul
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu a reacționat după ce Gică Popescu l-a atacat în urma declarațiilor făcute de el în cadrul unei emisiuni TV, în care a lăsat de înțeles că „Baciul” a fost suspect de slab într-un meci cu Spania din 1996, de la Campionatul Mondial.

Fostul atacant al „Generației de Aur” a reacționat după ce Gică Popescu i-a spus că nu „e sănătos la cap” și a declarat că îl așteaptă la o discuție față în față, dar în cazul în care astfel de declarații continuă, va fi nevoit să își cheme avocatul.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu a mărturisit că a fost surprins și dezamăgit de declarațiile lui Gică Popescu, dar este destul de sigur că va rezolva disputa cu el „la o cafea”.

Florin Răducioiu îi dă replica lui Gică Popescu

Florin Răducioiu i-a dat replica lui Gică Popescu, după ce fostul fundaș al naționalei României, l-a atacat în urma unor insinuări făcute de Răducioiu într-o emisiune TV: „Nu am denigrat niciodată un fost coleg de-al meu de generație. După atâția ani, mi-am exprimat o părere. Au fost niște momente proaste ale apărării, dar nu am dat niciun nume, nu am vorbit despre Popescu.

ADVERTISEMENT

Fiecare interpretează cum vrea. Eu i-am dat un mesaj să ne întâlnim la o cafea, respect declarația sa, chiar dacă a fost dură. I-am dat mesaj, dar nu mi-a răspuns, eu cred că lucrurile astea le pot rezolva cu el la o cafea.

Nu vreau să-mi chem avocatul, chiar nu vreau să ajung la așa ceva, îl stimez foarte mult, dar dacă nu se va opri din aceste declarații se poate ajunge la altele, dar nu vreau să mă gândesc”.

ADVERTISEMENT

„M-a dezmăgit reacția lui Popescu, dar eu mi-am exprimat doar opinia. A fost mai mult o părere tehnică. Sunt surprins, pentru că putea să folosească alte declarații față de persoana mea, dar vreau să lămurescu mult problema cu el”, a mai spus Florin Răducioiu la TV TelekomSport.

Mesajul lui Gică Popescu pentru Florin Răducioiu

Gică Popescu s-a enervat după declarațiile lui Florin Răducioiu și l-a taxat pentru insinuările făcute: Nu cred că cineva sănătos la cap se poate gândi că cineva putea face așa ceva la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Am auzit tot felul de comentarii că aș fi zbierat eu la Nea Puiu. Cum putea cineva să strige la Nea Puiu?”.

„Apărarea o fi fost dezorganizată, dar e normal, nu mai aveam niciun fel de obiectiv. Păi să spună Radu, să spună oricine, dar să dovedească. Și eu pot spune că Radu la nu știu ce meci a făcut nu știu ce. Așa, din vorbe, pot arăta cu degetul pe oricine”, a declarat Gică Popescu pentru digisport.ro.

„Radu nu era genul să vină în vestiar să vorbească după meci, alții aveau un cuvânt greu de spus în vestiar. A apărut asta așa odată, ca o nebunie. Nu m-am întâlnit cu Radu, dar când mă voi întâlni, o să-i bat obrazul.

Dacă el crede așa ceva, crede foarte greșit. Dacă e ceva, să iasă public să spună! Să spună ceva, dar nu să arunci așa, că i s-a părut lui, i s-a părut ce? Că apărarea, apărarea o fi jucat prost la nu știu ce fază.

Se întâmplă lucruri la un turneu final. Ce să știe? Dacă ar spune public mai multe, n-aș sta o secundă pe gânduri, l-aș da în judecată! Să vină să dovedească!”, a mai spus Gică Popescu.

De unde a pornit scandalul

Totul a pornit de la o analiză pe care Florin Răducioiu a făcut-o privind meciul României cu Spania din 1996, de la Cupa Mondială din Franța: Nu vreau să fac declaraţii, care pot avea repercusiuni asupra mea. Nu comentez. Şi ăsta e un răspuns.

Mi s-a părut că apărarea noastră era total dezorientată şi nu ştia pe cine să marcheze, era haos. Mereu ne-am apărat cu mulţi jucători, dar erau distanţele prea mari şi eram foarte neatenţi la fazele fixe, la cornere, lovituri libere.

Echipa era neatentă şi asta m-a pus pe gânduri. De altfel, al doilea gol, al lui Amor, a fost după o lovitură liberă, în minutul 86, 87. Da… Echipa a fost defazată”, a declarat Răducioiu pentru telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Viața la bloc. Locurile pe care se ceartă toți vecinii. Cum să nu...
Viața la bloc. Locurile pe care se ceartă toți vecinii. Cum să nu ajungi la poliție
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”