Sport

Florin Răducioiu nu va sta pe bancă în mandatul lui Dusan Uhrin: „Mi-e rușine, îmi pare foarte rău”

Oficialul lui DInamo, Florin Răducioiu, și-a explicat decizia de a nu mai sta pe banca lui Dinamo la meciurile echipei, lucru care nu se va mai întâmpla nici cu Dusan Uhrin.
12.03.2022 | 18:55
Florin Raducioiu nu va sta pe banca in mandatul lui Dusan Uhrin Mie rusine imi pare foarte rau
ADVERTISEMENT

Team managerul lui Dinamo, Florin Răducioiu, a dezvăluit pentru Telekom Sport că nu va mai sta pe banca lui Dinamo la meciuri, așa cum a făcut-o în mandatul lui Flavius Stoican.

Florin Răducioiu explică de ce nu mai stă pe bancă la partidele lui Dinamo: „Voi suferi din tribună de-acum, cu Iuliu Mureșan”

Florin Răducioiu a renunțat să mai ia loc pe banca de rezerve a „câinilor” la meciurile din Casa Pariurilor Liga 1, iar oficialul lui Dinamo a dezvăluit în cele din urmă motivul real.

ADVERTISEMENT

„N-o să mai stau pe bancă, au fost 2 apariții excepționale și atât. Nu mă pot abține de la reacții în timpul meciului, la adresa arbitrilor.

Mi-e rușine, la Botoșani am făcut-o, îmi pare foarte rău că nu i-am cerut scuze arbitrului de rezervă pentru ieșirea mea. N-am înjurat, Doamne ferește!, dar am țipat la el și chiar îmi pare rău”.

ADVERTISEMENT

Răducioiu anunțase prima oară decizia chiar înainte de derby-ul cu Rapid: „Nu, eu nu o să mai stau pe bancă. Am ales să stau mai bine în tribună, este mai bine. Trăiesc prea mult meciurile pe bancă şi nu mă mai controlez foarte mult. Prefer să stau aparent mai calm în tribună”.

Florin Răducioiu e sincer: „N-aș fi putut fi nici măcar antrenor, aș fi stat numai în tribună, amendat, suspendat”

Fostul mare atacant recunoaște că nu ar fi putut fi niciodată antrenor din cauza modului în care se exteriorizează în timpul meciurilor.

ADVERTISEMENT

„Înțeleg ce înseamnă să stai pe bancă, n-aș fi putut fi nici măcar antrenor, aș fi stat numai în tribună, amendat, suspendat. Voi suferi în tribună de-acum, cu Iuliu Mureșan”, a declarat Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Prezent la meciul dintre Dinamo 2 și FCSB 2, Florin Răducioiu a oferit ultimele detalii despre starea medicală a atacantului Desire Azankpo, revenit la București după accidentarea la nervul sciatic.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu anunță revenirea lui Desire Azankpo la Dinamo

Conform Radio Dinamo 1948, Florin Răducioiu le-a transmis suporterilor că vârful francez Desire Azankpo s-a recuperat după accidentarea la spate.

În acest moment, jucătorul care s-a accidentat chiar la debut în meciul cu FC Botoșani, se antrenează separat la Săftica în sală.

Cel mai probabil, jucătorul va fi o soluție reală după pauza pentru meciurile echipelor naționale și s-ar putea întoarce pe gazon la meciul cu Chindia Târgoviște de pe data de 2 aprilie.

ADVERTISEMENT