Sport

Florin Răducioiu, sfat în direct la TV pentru Nicolae Dică: „Dați cu piciorul la munca voastră!”. Secundul lui Mirel Rădoi i-a dat răspunsul

Florin Răducioiu i-a dat un sfat în direct la TV lui Nicolae Dică.
02.11.2021 | 21:25
Florin Raducioiu sfat in direct la TV pentru Nicolae Dica Dati cu piciorul la munca voastra Secundul lui Mirel Radoi ia dat raspunsul
ADVERTISEMENT

Fostul internațional l-a lăudat pe colegul său din platou pentru treaba făcută la naționala României alături de Mirel Rădoi și i-a transmis că ar fi o greșeală dacă ar pleca după meciurile cu Islanda și cu Liechtenstein.

Nicolae Dică a oferit un răspuns, precizând că de-a lungul timpului chiar și Florin Răducioiu i-a criticat și acum acesta își dorește ca el și Rădoi să nu plece de la națională, fiind mulțumit că a putut să schimbe impresiile create în fața specialiștilor din fotbal.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu, sfat în direct la TV pentru Nicolae Dică și Mirel Rădoi

Florin Răducioiu i-a oferit un sfat în direct la TV lui Nicolae Dică și Mirel Rădoi, despre care a spus că vor greși dacă aleg să plece de la naționala României înainte de posibilul baraj la care „tricolorii” pot ajunge dacă se vor impune în fața Islandei și a Liechtensteinului.

Ar fi o mare greșeală, pentru că a fost o muncă dificilă, ați reușit să câștigați și mi se pare că ați da cu piciorul la această muncă, mister, tu și cu mister Rădoi.

ADVERTISEMENT

Recunosc, au făcut o treabă foarte bună, au ridicat corabia la suprafață și acum mergem pe un drum mai bun, spre baraj.

Asta gândesc acum, îi apreciez, sunt doi foști jucători mari de fotbal, am fost și critic cu ei, dar e păcat să plece acum”, a spus Florin Răducioiu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Nicolae Dică

Nicolae Dică s-a ferit în a spune dacă Mirel Rădoi va pleca într-adevăr la finalul lunii noiembrie, însă a subliniat faptul că părerile s-au schimbat mult față de ce se întâmpla în urmă cu mai multe luni, atunci când Mirel Rădoi era pus la zid după umilințele cu Armenia sau cu Georgia:

„Noi toți care suntem acolo, este bine că am reușit să schimbăm părerile specialiștilor care acum 3-4 luni spuneau că trebuie să plecăm de la națională.

ADVERTISEMENT

Dacă faci o analiză corectă la ce jucam și îaninte când pierdeam meciurile se vedeau niște lucruri.

Iată că ce nu făceam noi atunci decât vreo 20%, facem acum mai bine și așa au venit și rezultatele, dacă suntem obiectivi”.

„Nu pot să mă pronunț dacă mai rămânem sau nu, Mirel o să vă spună mai multe.

Nu vreau să mă gândesc la un rezultat negativ, dar ne-am simțit minunat pe Ghencea, suporterii ne-au încurajat din primul minut.

Cu siguranță le vom simți lipsa, dar vom încerca să dăm totul, pentru că am jucat multe meciuri fără suporteri cât a fost pandemia, iar băieții trebuie să fie concentrați”, a mai spus Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT