Sport

Florin Răducioiu, rugăminte pentru fanii lui Dinamo: ”Flavius Stoican are nevoie de timp”. Ce spune despre amicalul cu Real Madrid

Timpul nu este aliatul trupei lui Flavius Stoican, dar team managerul Florin Răduciou cere răbdare din partea fanilor. Dinamo are trei meciuri infernale, în doar 4 zile.
05.02.2022 | 15:02
Florin Raducioiu rugaminte pentru fanii lui Dinamo Flavius Stoican are nevoie de timp Ce spune despre amicalul cu Real Madrid
ADVERTISEMENT

Penultima în clasament, cu doar 12 puncte, Dinamo trăiește periculos partea a doua a sezonului în Casa Pariurilor Liga 1. Roș-albii au achiziționat nu mai puțin de 12 jucători în această iarnă.

La numărul impresionant de fotbaliști noi-veniți, se adaugă și antrenorul Flavius Stoican. Team managerul Florin Răducioiu este convins că declicul se va produce și apelează la răbdarea fanilor.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu: ”Nu caut scuze, dar suntem o echipă nouă”

Fostul mare atacant Florin Răducioiu s-a alăturat și el, recent, staff-ului clubului la care s-a format și știe de ce are nevoie Dinamo pentru a-și salva sezonul.

Săptămâna viitoare roș-albii vor disputa trei meciuri extrem de dificile. Luni, roș-albii joacă în deplasare, la Botoșani, joi acasă cu Universitatea Craiova, iar duminică din nou în deplasare, cu UTA.

ADVERTISEMENT

”Sunt încrezător, le transmit tuturor celor care iubesc Dinamo să aibă încredere în noi. Trebuie să fim o echipă mult mai pragmatică și să obținem puncte. Cred că avem nevoie de un rezultat pozitiv (în meciul de luni, cu FC Botoșani – n.r.), pentru a se produce declicul.

Am văzut echipa foarte bine în timpul săptămânii, dar lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Nu caut motive pentru a mă scuza pentru aceste înfrângeri (din primele două meciuri din 2022 – n.r.), dar suntem o echipă nouă.

ADVERTISEMENT

Are nevoie de timp Flavius pentru a găsi acea formulă de echipă cât mai bună, în funcție de caracteristicile jucătorilor. Dar avem liniște. Ne trebuie să un rezultat pozitiv, ar fi cel mai bun medicament pentru echipă în momentul de față”, a spus Răducioiu, într-o conferință de presă.

De ce a refuzat Dinamo amicalul cu Real Madrid Castilla

Oficialul clubului Dinamo a vorbit și despre meciul amical pe care ”câinii” urmau să-l dispute în compania echipei a doua a liderului din La Liga, Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea cu Real Madrid Castilla era programată pe 23 martie, dar nu se va mai juca. Altele sunt prioritățile echipei din Ștefan cel Mare în acest moment. Acest lucru a declanșat mânia fanilor, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

”Nu este momentul pentru a dezbate această temă. Când va fi momentul, o să discutăm despre această inițiativă, pe care o apreciem foarte mult. Cel mai important lucru este meciul de poimâine.

Nu este o prioritate pentru noi acest subiect, meciul cu Botoșani e prioritatea. O să spun exact cum se vor desfășura lucrurile cu acest meci, dar nu este momentul acum”, a punctat Florin Răducioiu.

ADVERTISEMENT