Fotbal intern

Florin Răducioiu vrea alți investitori la Dinamo! ”Aş dori să fie o schimbare totală”

30.12.2018 | 09:15
Florin Raducioiu vrea alti investitori la Dinamo As dori sa fie o schimbare totala

Fostul internațional român Florin Răducioiu a declarat că vrea alți investitori la Dinamo București, după ce formația este la un pas să nu ajungă în play-off-ul Ligii 1 Betano pentru al doilea sezon consecutiv. Atacantul crescut în curtea din Ștefan cel Mare este dezamăgit de situația prin care trece echipa sa de suflet.

”Eu aş dori să fie o schimbare totală la Dinamo, deci oameni care să investească şi să aibă cu adevărat o strategie. Să investească pe o perioadă nu lungă, să zic medie, de doi, trei ani, să spună foarte clar strategia lor, care sunt obiectivele în următorii doi, maxim trei ani şi bineînţeles, să le atingă”, a spus fostul internațional român la Telekom Sport.

Mircea Rednic se bucură după victoria din meciul Dinamo - U Craiova 3-0
Mircea Rednic se bucură după victoria din meciul Dinamo – U Craiova 3-0

Florin Răducioiu vrea alți investitori la Dinamo: ”Nu-mi vine să cred că trăiesc aceste momente”

”Din păcate, e al doilea an în care Dinamo nu joacă play-off-ul şi este foarte trist. Sunt foarte dezamăgit, ca fost dinamovist, s-o văd pe Dinamo în această situaţie delicată, cu care nu eram obişnuit. Zic da la o schimbare totală, alţi oameni care pot investi, dar cu o strategie, cu ceva în mod clar”, a afirmat Răducioiu.

”Vrem să ştim exact ce vor aceşti oameni de la Dinamo, cum se poate ca în maximum doi, trei ani Dinamo să revină, de ce nu, la câştigarea titlului şi de ce nu, să revină şi în cupele europene. Să-i văd pe Dinamo să lupte pentru retrogradare, deci nu-mi vine să cred că trăiesc aceste momente, dar hai să fim optimişti”, a precizat Florin Răducioiu care și-a dori alți investitori la Dinamo.

Din informațiile FANATIK, Mircea Rednic, împreună cu un prieten din Belgia, încearcă să preia clubul de la Ionuț Negoiță. După disputarea a 21 de etape, Dinamo se află pe locul 11 în  clasamentul Ligii 1 Betano și are șanse minime să mai prindă play-off-ul.