Sport

Florin Răducioiu vrea să plece de la Dinamo. „Mă simt inutil!” Nu a venit nici la aniversarea clubului. Exclusiv

Florin Răducioiu s-a săturat de situaţia în care se află la Dinamo, unde s-a întors la începutul acestui an, şi are de gând să plece de la formaţia din "Groapă".
11.05.2022 | 17:40
Florin Raducioiu vrea sa plece de la Dinamo Ma simt inutil Nu a venit nici la aniversarea clubului Exclusiv
Florin Răducioiu e decis să plece de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Dinamo se apropie de meciurile de baraj pentru rămânerea în Casa Pariurilor Liga 1, unde, cel mai probabil, se va duela cu U Cluj. Între timp, FANATIK a aflat că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare îşi poate pierde unul dintre simboluri, pe Florin Răducioiu, care este nemulţumit de felul în care este tratat.

Florin Răducioiu, aproape de plecarea de la Dinamo. Ce s-a întâmplat în “Groapă”

Din informaţiile FANATIK, Florin Răducioiu le-a transmis apropiaţilor că vrea să plece de la Dinamo, fiind nemulţumit de faptul că nu a fost deloc băgat în seamă de când a venit la club. Fostul mare atacant al “câinilor” simte că nu are niciun cuvânt de spus la echipă, chiar dacă şi-a dorit să ajute.

ADVERTISEMENT

“Mă simt inutil. Nu am niciun cuvânt de spus. Legendele sunt călcate în picioare”, le-a spus Florin Răducioiu apropiaţilor. Revenit la Dinamo în 2022, legenda “câinilor” a ocupat poziţia de team manager în cea de-a doua parte a sezonului 2021-2022. Ca un semn că “divorţul” e iminent, Florin Răducioiu nu a fost prezent miercuri la aniversarea de 74 de ani a clubului.

FANATIK a anunţat în exclusivitate numirea lui Florin Răducioiu la Dinamo încă din luna noiembrie 2021, însă oficializarea a întârziat până la începutul acestui an. Pe 5 ianuarie, o dată cu prezentarea lui Flavius Stoican, “Marele Blond” şi-a intrat în pâine.

ADVERTISEMENT

“Am acceptat să mă întorc într-un moment dificil și e o provocare. E un club care mi-a oferit totul și iată, mă intorc după atâția ani în calitate de team manager. Pot să îi ajut pe băieți și pe Mister. Trebuie și am datoria să ajut în aceste momente dificile”, spunea Florin Răducioiu, la începutul anului, la prezentarea oficială.

L-a adus pe Balthazar Pierret la Dinamo

La scurt după prezentarea oficială, Florin Răducioiu s-a pus pe treabă şi l-a adus pe Balthazar Pierret, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Jucătorul evoluase ultima oară la US Boulogne, în liga a treia din Franţa.

ADVERTISEMENT

La Dinamo, mijlocaşul de 21 de ani a reuşit să bifeze 15 prezenţe şi a marcat o dublă în victoria cu FC Botoşani, scor 3-2, din etapa a 8-a a play-out-ului. Tot în această partidă, Balthazar Pierret a fost eliminat înainte de pauză, după ce a primit un al doilea cartonaş galben.

Dinamo se pregăteşte de meciurile din baraj

Vineri, de la ora 20:30, Dinamo primeşte vizita celor de la UTA Arad, în ultima etapă din play-out. Cu o victorie, “câinii” ar urca pe locul 13, poziţie ocupată de Chindia, care are un meci la îndemână cu Gaz Metan Mediaş. Astfel, cel mai probabil, dinamoviştii se vor întoarce pe locul 14 şi vor juca în baraj cu formaţia de pe poziţia a 3-a din play-off-ul Ligii 2.

ADVERTISEMENT

Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului din Liga 2, U Cluj ocupă locul 3, după ce a pierdut meciul cu Hermannstadt din penultima rundă. Pentru a obţine calificarea directă, “şepcile roşii” au nevoie de o victorie cu Concordia Chiajna, iar sibienii să fie învinşi, pe teren propriu, de Steaua. În caz contrar, U Cluj şi Dinamo se vor întâlni în baraj.

ADVERTISEMENT