Life

Florin Răduță de la X Factor, probleme grave de sănătate. Medicii i-au descoperit o tumoare

Florin Răduță, tânărul care a câștigat marele premiu de la X Factor, în sezonul 5, a dezvăluit motivul pentru care în ultima perioadă a fost absent din mediul online.
21.07.2021 | 12:24
Florin Raduta de la X Factor probleme grave de sanatate Medicii iau descoperit o tumoare
Florin Răduță de la X Factor, probleme grave de sănătate. Medicii i-au descoperit o tumoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul se confruntă cu probleme grave de sănătate, după ce cadrele medicale au descoperit o tumoare la stomac. Acesta este motivul pentru care artistul va ajunge la urgență la spital.

Câștigătorul de la X Factor urmează să se prezinte în cursul dimineții de joi, 22 iulie 2021, la Spitalul Fundeni, la un profesor medic pe care l-a căutat timp îndelungat pentru a-i fi recoltată o biopsie.

ADVERTISEMENT

Florin Răduță, pe mâna medicilor. Câștigătorul de la X Factor are probleme serioase

„În ultima lună jumătate am evitat orice fel de întrebare legată de sănătatea mea pentru că nu m-am simțit capabil să vorbesc despre asta… Dar datorită mesajelor voastre o să fac asta… Am făcut mai multe investigații la stomac și…

Vestea care a căzut ca din cer pentru mine și pentru ai mei a fost că mi-au găsit o tumoare/un polip din care trebuie luată biopsie ca să vadă dacă este canceros… De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare.

ADVERTISEMENT

Nu m-am simțit capabil, am încercat să nu vorbesc despre asta și nu mă gândesc prea mult, ca să nu mă consum. 

Joi dimineață urmează să fiu internat la Fundeni la acel profesor pe care îl căutam, ca să poată fi prelevată biopsia și să vadă cu camera ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Sunt stresat că ultima dată când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generală. Sper să decurgă bine”, este dezvăluirea făcută de Florin Răduță pe pagina sa de Instagram.

O parte din mesajul scris de Florin Răduță
O parte din mesajul scris de Florin Răduță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Florin Răduță, totul despre problemele de sănătate

Tânărul a ținut să mai adauge că în luna mai a suferit un șoc anafilactic din cauza unui tratament pe care-l lua pentru stomac. Din păcate, problemele artistului nu se opresc aici, mărturisind că a avut două preinfarcturi în aceeași zi.

ADVERTISEMENT

Florin Răduță a reușit cu greu să se repună pe picioare, după ce în ultimele 7 luni a trecut prin momente cumplite din cauza problemei de care suferă. Cântărețul are în continuare dureri mari de stomac, arsuri și stresul este uriaș.

„Și simt să zic asta: Nu știu cât de mult s-a văzut câtă muncă, efortul și sacrificiile pe care le-am depus în toate aspectele vieții mele, în special în muzică…

Dar vă spun acum: ca în orice a contat pentru mine, am dat tot ce am avut mai bun fără să vreau ceva în schimb, fără vreo intenție egoistă și cu o dragostea nemărginită față de oameni, Dumnezeu și față de muzică”, a mai spus câștigătorul de la X Factor, sezonul 5.

ADVERTISEMENT
Tags: