Life

Florin Ristei a făcut pasul cel mare! Juratul de la X Factor, anunț despre relația cu Naomi Hedman

06.12.2020 | 18:25
Florin Ristei a facut pasul cel mare Juratul de la X Factor anunt despre relatia cu Naomi Hedman
ADVERTISEMENT

Florin Ristei a recunoscut relația de iubire pe care o are cu Naomi Hedman, concurentă la X Factor România, ba chiar a făcut un anunț la care puțini se așteptau: a prezentat-o mamei sale pe partenera sa, semn că povestea lor este cât se poate de serioasă.

Cei doi cântăreți s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru X Factor, iar la început, chiar dacă se plăceau foarte tare, au încercat să nu își dea frâu liber sentimentelor pentru că nu era ceva normal față de ceilalți concurenți, existând deja vociferări că Ristei ar avantaja-o pe Naomi doar pentru că este iubita lui.

ADVERTISEMENT

Au devenit mai liberi și și-au expus relația abia după ce a fost sigur că asta nu va afecta în niciun fel imaginea producției și a postului de televiziune la care lucrează.

Florin Ristei a prezentat-o deja pe Naomi Hedman familiei sale

Ristei a declarat pentru Antena 1 că a prezentat-o pe Naomi mamei sale, iar aceasta a plăcut-o din prima. Așadar, în cazul în care se căsătoresc, nora și soacra nu vor avea probleme de înțelegere.

ADVERTISEMENT

„Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut”, a mărturisit Ristei.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a mai spus artistul pentru Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Nu prea ne pasă ce zice lumea”

Cântărețul spune că nu îl interesează ce spune lumea despre relația lui și că a avut norocul de a primi numai mesaje frumoase de la admiratori și cunoștințe. Prietenii nu au comentat în niciun fel povestea de iubire care îi dă aripi muzicianului.

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a încheiat juratul de la X Factor România.

ADVERTISEMENT