Life

Florin Ristei, adevărul despre banii câștigați din muzică: “Bogații se zgârcesc cel mai rău”

Florin Ristei a vorbit despre sumele de bani care îi intră în conturi de pe urma concertelor, dar și prin ce experiențe a trecut când a fost invitat la unele evenimente.
06.05.2022 | 15:20
Florin Ristei adevarul despre banii castigati din muzica Bogatii se zgarcesc cel mai rau
Florin Ristei, mărturie despre banii pe care-i câștigă. Ce spune vedeta de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul de la X Factor a spus adevărul despre banii câștigați din muzică. Vedeta de la Antena 1 susține că cei care au conturi bancare generoase, oamenii bogați, sunt în general foarte zgârciți și negociază la sânge.

Florin Ristei, mărturie despre banii pe care-i câștigă. Ce spune vedeta de la Antena 1

Florin Ristei spune că nu este genul de artist care să intermedieze contractele pe care le semnează înainte de a urca pe scenă. Cântărețul a spus și care este adevărul despre banii pe care îi câștigă din industria muzicală.

ADVERTISEMENT

„Eu nu negociez niciodată. Dacă îmi zice că atât costă, atât costă! Mergem la o întâlnire, la un restaurant sus, ne pune la masă… el, un om foarte cunoscut și bogat. «Ce serviciu oferiți?», îi zic: «Noi cântăm… », abia făcusem trupa nouă și ei se așteptau ca eu să cânt de toate.

I-am zis că eu cânt doar ce e la modă. Dar prețul… nu mai știu cât luam atunci, vreo 4.000, nu știu. Oricum nu era ceva… «Cât?! Păi, cu 8.000 îl iau pe Brenciu. Câți sunteți?». I-am zis că suntem 6 pe scenă, 2 tehnici și un sunetist. «9?!

ADVERTISEMENT

Sunetist nu îți trebuie! Vine la prânz reglează alea și pleacă! Pe scenă 6? Veniți 4!». Eu mă făcusem… I-am zis că își bate joc, că ne-a văzut că suntem mici. I-am zis că în condițiile astea nu putem și am plecat.

Apoi ne-a sunat soția lui să își ceară scuze că la ei nu e problemă de bani, fix oamenii care sunt cei mai bogați se zgârcesc cel mai rău. Până la urmă am cântat acolo. 

ADVERTISEMENT

Lumea nu înțelege procesul. «Cât luați voi acum?» «6.000» «Mama, câți bani faci!». Și zic… «Păi, suntem 10!». Eu împart banii egal, după ce scot transport, manager, cheltuieli, chirie, sală, studio, scule.

Dacă avem noroc, la o cântare 500-600 de euro. «Atât de puțin iei?!»”, a povestit prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani în podcast-ul moderat de Radu Țibulcă, Vin de-o poveste.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Florin Ristei a mai precizat că în perioada de pandemie a investit sume importante de bani în instrumentele muzicale. Pe viitor, cântărețul se vede lucrând ca tehnic pentru că se pricepe la acest domeniu.

ADVERTISEMENT