Life

Florin Ristei, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Ce făcea cu Naomi Hedman în mașină

07.02.2021 | 22:51
Florin Ristei asa cum nu lai mai vazut niciodata Ce facea cu Naomi Hedman in masina
Cei doi îndrăgostiți s-au distrat pe cinste în miez de noapte. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Ristei a înflorit, pur și simplu, de când a cunoscut-o pe Naomi Hedman. Chiar dacă nu a avut un parcurs strălucit la X Factor, frumoasa „panteră” a reușit să înmoaie inima celui mai dur dintre jurați și l-a făcut să iubească din nou.

Chiar și cei mai sceptici dintre fani s-au convins, cu trecerea timpului, că relația lor devine din ce în ce mai puternică. Sunt de nedespărțit și se distrează pe cinste împreună. Nu ne credeți? Stați să vedeți ce spectacol a ieșit într-o parcare din Capitală.

ADVERTISEMENT

Deși logodna nu e confirmată oficial, pare că ne îndreptăm încet, dar sigur, spre acest deznodământ. Nu de alta, dar îndrăgitul artist s-a îndrăgostit lulea de superba mulatră și a ținut morțiș ca familia să o cunoască.

Florin Ristei și Naomi Hedman, show total în mașină

Cei doi porumbei au transformat mașina în care se aflau într-un veritabil ring de dans, imediat ce în difuzoare a început să răsune binecunoscuta ”Macarena”. Pe asemenea acorduri, nu e de mirare că spațiul a devenit insuficient.

ADVERTISEMENT

Mânat de dorința de a executa coregrafia ca la carte, Florin a oprit într-o parcare și a început să-și etaleze mișcările, sub privirile iubitei. Și ale prietenilor virtuali, pentru că spectacolul a fost transmis live pe contul său de Instagram.

Bat clopote de nuntă pentru cei doi îndrăgostiți

Chiar dacă relația lor este abia la început, carismaticul artist nu exclude posibilitatea ca Naomi să-i devină în viitorul apropiat parteneră de viață. Sau cel puțin așa a lăsat de înțeles în momentul în care și-a prezentat iubita întregii familii. Inelul de logodnă se lasă, însă, așteptat.

ADVERTISEMENT

Mama i-a arătat poze cu mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut la nebunie. Relația noastră ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a fost să fie.

A început după ce a ieșit Naomi din concurs. Până la urmă, așa era moral și corect, nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine.

ADVERTISEMENT

Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori.

Nu (nr. i-am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture.

Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat”, a dezvăluit Florin Ristei într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT