Life

Florin Ristei, cuplat cu o concurentă de la X Factor? El și Naomi Hedman, surprinși în ipostaze inedite

16.10.2020 | 22:04
Florin Ristei cuplat cu o concurenta de la X Factor El si Naomi Hedman surprinsi in ipostaze inedite
Florin Ristei, cuplat cu o concurentă de la X Factor? El și Naomi Hedman, surprinși în ipostaze surprinzătoare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Ristei se pare că a dat-o uitării pe fosta lui iubită, Marinela, și pare mai fericit ca oricând în brațele unei concurente de la ”X Factor”, la scurt timp de la despărțire.

Juratul emisiunii difuzate pe Antena 1 a fost surprins în ipostaze inedite alături de Naomi Hedman, englezoaica superbă care i-a fermecat pe artiștii din juriu cu vocea ei specială și cu apariția surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Cel mai fermecat de frumoasa concurentă a fost nimeni altul decât Florin Ristei și se pare că relația lor nu este una strict profesională, de vreme ce artistul a publicat o fotografie pe Instagram, în compania focoasei brunete.

Florin Ristei, cuplat cu o concurentă de la X Factor? El și Naomi Hedman, surprinși în ipostaze inedite

După ce a fost părăsit de iubită pentru un concurent de la “Masterchef”, Florin Ristei pare să își fi găsit deja o nouă parteneră. Juratul de la ”X Factor” i-a surprins pe urmăritorii săi din mediul online, după ce a postat o fotografie alături de “Pantera” Naomi Hedman, concurenta care i-a cucerit pe cei din juriu cu timbrul ei și cu frumusețea exotică.

ADVERTISEMENT

Recent, Ristei a publicat o imagine pe relețele de socializare, alături de superba englezoaică. Cei doi cântăreți sunt îmbrățișați, iar fotografia pare mai degrabă o amintire de cuplu, zâmbetul mulatrei și privirea artistului ducându-ne cu gândul că cei doi ar avea o relația amoroasă.

Florin Ristei și Naomi
Florin Ristei, relație amoroasă cu o concurentă de la X Factor? Cum a fost surprins juratul alături de Naomi Hedman. Sursa foto: Instagram

Ulterior, Naomi a postat o filmare cu ea și Florin Ristei în mașină, în timp ce juratul cânta, semn că cei doi se bucură unul de compania celuilalt, iar interacțiunile dintre ei nu s-au rezumat la o simplă fotografie.

ADVERTISEMENT

Naomi a fost o apariție neașteptată în cadrul show-ului de pe Antena 1 și a cucerit imediat inimile juraților, primind patru de ”DA” din partea acestora. Aceasta a cântat alături de Florin Ristei la audiții, iar, în prezent, frumoasa mulatră este membru al echipei Deliei.