Life

Florin Ristei, declarație surprinzătoare după ce mai multe vedete au luat COVID-19: ”De unde conspirațiile astea?”

23.06.2020 | 18:00
Florin Ristei declaratie surprinzatoare dupa ce mai multe vedete au luat COVID19 De unde conspiratiile astea
ADVERTISEMENT

În ultimele zile mai multe vedete din showbiz-ul autohton au fost diagnosticate pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus, însă fanii au venit cu tot felul de teorii și conspirații referitoare la faptul că Marcel Pavel sau Andrei Ștefănescu au primit bani pentru a spune că au COVID-19.

Cântărețul Florin Ristei nu s-a mai putut abține și a venit cu o replică dură. Fostul concurent de la „Asia Express” a răbufnit pentru că nu poate înțelege cum oamenii se pot gândi că cineva ar putea primi bani pentru a se interna timp de 14 zile într-un spital.

ADVERTISEMENT

Totodată, artistul nu poate să înțeleagă de ce unii oameni nu cred nici acum că vedetele au contactat noul tip de coronavirus, asta în condițiile în care prezentatoarea „Te cunosc de undeva!”, Alina Pușcaș, a făcut public rezultatul testului. Și nu este singura.

Florin Ristei, atac dur la adresa persoanelor care nu cred că vedetele au coronavirus

„Nu am putut abțin. Tot văd pe internet comentarii și mi se par de domeniul fantasticului.

ADVERTISEMENT

Cât de idiot să fii să crezi că un artist sau cineva ar primi bani de la o televiziune ca să se interneze în spital, să zică că s-a infectat cu Covid?

Cât de cretin să fii să crezi chestia asta? De ce ar face artistul chestia asta? Ca să ce? Ca să te convingă pe tine că există?

ADVERTISEMENT

Se duce de bunăvoie să stea 14 zile în spital doar ca să te convingă pe tine că există? De parcă i-ar păsa lui că tu nu crezi și nu te interesează.

De unde tot conspirațiile astea? OK, înțeleg că poate s-a exagerat cu virusul și unii profită de pe urma lui și e logic, se găsesc tot timpul oameni care să profite pe timp de război sau de necaz.

ADVERTISEMENT

Dar de la asta până la a spune că oamenii ăia s-au internat degeaba în spital și că oricum nu există Covid și că le-au dat și bani televiziunile să se ducă acolo, e o aberație imensă”, a spus cântărețul Florin Ristei, notează libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT