Life

Florin Ristei, dezvăluire despre relația cu Naomi Hedman: “Sunt invidiat de multă lume”

Florin Ristei a făcut o dezvăluire despre relația sa cu Naomi Hedman. Cântărețul spune că este invidiat de multe persoane.
09.10.2022 | 21:57
Florin Ristei dezvaluire despre relatia cu Naomi Hedman Sunt invidiat de multa lume
Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu de doi ani și au vorbit despre relația lor în cadrul unui interviu. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru X Factor.

Florin Ristei, invidiat pentru relația cu Naomi Hedman

Cântărețul este foarte fericit alături de partenera sa, pe care a întâlnit-o la audițiile X Factor, în 2020. Nu a durat mult până când între cei doi au apărut sentimente de iubire, iar acum au o relație solidă.

ADVERTISEMENT

Întrebat cum și-ar descrie relația cu Naomi Hedman, Florin Ristei a spus doar “perfectă, superbă”, în timp ce iubita lui a spus că este “dinamică și foarte-foarte distractivă”, potrivit click.ro.

Juratul de la X Factor nu crede că este invidiat de prietenii lui pentru că are o iubită care arată atât de bine. În schimb, Florin Ristei este convins că alte persoane îl invidiază, cu siguranță.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că pe prietenii mei, pentru că prietenii mei sunt și prietenii ei acum (râde)!

Dar sunt convins că sunt invidiat de multă lume pentru că, în afara faptului că e o fată frumoasă, e o apariție senzațională și are o energie atât de bună și deh… e tare!”, a declarat artistul pentru sursa citată.

Florin Ristei și Naomi Hedman nu au certuri în relația lor și încearcă să discute calm atunci când apar lucruri cu care nu sunt amândoi de acord.

ADVERTISEMENT

Juratul a mai dezvăluit ce îi place cel mai mult la partenera sa. Florin Ristei consideră că modelul i-a mai deschis mintea de când sunt împreună.

“Îmi place că vede lumea cu un pic alți ochi decât o văd eu! Și eu nu am acceptat până acum alte păreri, dar am învățat să le accept și asta îmi place, că mi-a deschis mintea un pic!”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT

Naomi Hedman și-a spus părerea sinceră despre iubitul ei, pe care l-a descris ca fiind “grozav, amuzant, iubitor, bun”.

Când se va căsători Florin Ristei cu iubita lui

Cei doi sunt logodiți de anul trecut, dar vor face marele pas atunci când vor fi pregătiți.

“Noi ne-am logodit demult, dar petrecerea o să o facem când simțim!”, a explicat Florin Ristei.

Cântărețul a mai spus că el și iubita lui nu iau în calcul să devină părinți în viitorul apropiat. Amândoi sunt ocupați cu diverse proiecte acum, dar nu exclud posibilitatea să aibă un copil la un moment dat.

Anul acesta, Florin Ristei s-a dedicat emisiunii Neatza, de la Antena 1, așa că nu s-a mai concentrat pe muzică. Artistul are vești bune pentru fani și spune că va lansa un nou album anul viitor.

ADVERTISEMENT