Life

Florin Ristei este infectat cu COVID-19. Cum se simte juratul de la X Factor 

Florin Ristei este infectat cu COVID-19. Juratul de la X Factor a făcut primele declarații și a spus cum se simte.
11.09.2021 | 19:09
Florin Ristei este infectat cu COVID19 Cum se simte juratul de la X Factor
Florin Ristei este infectat cu COVID-19. Cum se simte juratul de la X Factor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei este infectat cu COVID-19. Juratul de la X Factor a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate pe rețelele de socializare.

Cântărețul a lipsit mai bine de o săptămână din platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, lucru care le-a dat fanilor de gândit. Artistul a făcut anunțul și le-a explicat internauților de ce a lipsit nouă zile de pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei este infectat cu COVID-19. Cum se simte juratul de la X Factor

Florin Ristei este infectat cu COVID-19. Juratul de la X Factor a lipsit de la matinalul „Neața cu Răzvan și Dani” în ultimele zile, iar acum a dezvăluit și motivul.

Cântărețul s-a filmat în timp ce se afla în pat, vorbind pe nas. Acesta i-a anunțat pe urmăritori că se va întoarce pe micile ecrane săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Juratul show-ului de talente a decis să facă acest anunț după ce fanii l-au întrebat ce a pățit sau dacă a fost dat afară de la matinal.

„Că tot erați curioși de ce nu am mai apărut la ‘Neața cu Răzvan și Dani’, de ce nu am mai apărut, dacă m-au dat afară…

ADVERTISEMENT

Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare. Am agățat un pic de COVID de câteva zile, de vreo nouă. Sunt bine”, a declarat Florin Ristei pe InstaStory.

Florin Ristei este infectat cu COVID-19
Florin Ristei este infectat cu COVID-19. Sursa foto: Instagram

Astfel, Florin Ristei este nevoit să mai stea acasă câteva zile, după care va reveni în forță în fața telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman, planuri de nuntă

Florin Ristei este împreună cu Naomi Hedman de aproape un an, iar în decembrie 2020 s-au logodit. Fotomodelul de origine britanică a concurat la X Factor anul trecut, iar cei doi s-au îndrăgostit după terminarea filmărilor.

În cadrul unui interviu recent, cei doi au vorbit despre planurile de nuntă. Naomi Hedman a declarat că doi oameni nu pot rămâne împreună doar pentru că îi leagă niște acte, însă nu a oferit mai multe detalii despre când va avea loc nunta.

„Mariajul este o opțiune personală – la fel ca sprâncenele – (râde) și nu cred că niște acte pot ține doi oameni împreună dacă ei nu sunt compatibili.

Niciunul dintre noi nu a visat la o nuntă ideală și nu ne-am imaginat în situații de poveste, dar nici nu suntem împotriva ideii”, a declarat Naomi Hedman pentru VIVA.

ADVERTISEMENT