Life

Florin Ristei, imagine de senzație alături de Naomi Hedman. Cum s-au afișat cei doi

Florin Ristei (34 de ani) și partenera sa de viață, Naomi Hedman, și-au încântat fanii din social media cu ultimele poze. Cei doi s-au afișat în toată splendoarea pe Instagram.
05.02.2022 | 19:45
Florin Ristei imagine de senzatie alaturi de Naomi Hedman Cum sau afisat cei doi
Florin Ristei și Naomi Hedman, fotografii de milioane. Cum au apărut cei doi împreună. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul și juratul de la X Factor a distribuit mai multe imagini din ultima vacanță petrecută alături de frumoasa mulatră cu care formează un cuplu de mai bine de un an.

S-au cunoscut în cadrul concursului de talent de la Antena 1, chimia dintre ei fiind vizibilă cu ochiul liber, așa cum se poate observa și din pozele pe care le fac împreună.

ADVERTISEMENT

Imaginile de senzație cu Florin Ristei și Naomi Hedman sunt realizate la piscină, ambii fiind surprinși cu gura până la urechi, semn că se simt minunat unul lângă celălalt.

Florin Ristei și Naomi Hedman, fotografii de milioane. Cum au apărut cei doi împreună

Pozele au fost încărcate în urmă cu foarte puțină vreme, dar au ajuns imediat la inimile fanilor. Peste 7.900 de internauți au apăsat butonul de „Like” și au lăsat comentarii.

ADVERTISEMENT

„Multă dragoste plutește în aer și în apă”, „Sunteți foarte frumoși”, „Negru și alb, în varianta mixtă”, sunt câteva dintre mesajele de pe Instagram.

De asemenea, fanii le-au urat lui Florin Ristei și iubitei sale, Naomi Hedman să fie mereu așa zâmbăreți și fericiți. Cei doi sunt logodiți și sunt mai aproape să facă marele pas spre altar.

ADVERTISEMENT
Florin Ristei și Naomi Hedman, la piscină
Florin Ristei și Naomi Hedman, la piscină. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Florin Ristei, amănunte despre începutul relației cu Naomi Hedman

Florin Ristei a povestit în urmă cu ceva vreme cum a început relația amoroasă cu frumoasa Naomi Hedman, pe care a observat-o pentru prima oară pe scena de la X Factor, de la Antena 1.

Artistul nu era în căutarea unei legături, dar atracția pe care a simțit-o către fosta concurentă l-a făcut să preia frâiele. Pasiunile comune, printre care muzica, i-au unit pe cei doi.

ADVERTISEMENT

„Cred că niciodată nu aș fi fost suficient de pregătit, dacă era să mă întrebi înainte, însă am aflat în timp că lucrurile bune care se întâmplă nu întreabă înainte.

Nu căutam neapărat o relație, însă cu siguranță nu voiam să mă împotrivesc dacă era să mă lovească norocul. Și da, vârsta de 33 de ani se pare că este un prag la care se întâmplă o mulțime de chestii care îți pot schimba cursul vieții.

În primul rând, am avut amândoi o energie care a fost ca un magnet. Ne-am simțit natural unul cu celălalt, nu a fost nimic forțat, am descoperit pasiuni comune.

Avem amândoi o latură artistică, niște principii și niste valori care au rezonat, iar mie mi-a venit foarte natural exprimarea în engleză, a declarat Florin Ristei într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT