Life

Florin Ristei împlinește 35 de ani. Care este secretul relației sale cu Naomi Hedman

Florin Ristei a devenit celebru după ce a participat la X Factor, iar acum este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Cum a ajuns să aibă o relație cu Naomi Hedman.
29.08.2022 | 08:20
Florin Ristei implineste 35 de ani Care este secretul relatiei sale cu Naomi Hedman
Florin Ristei și iubita lui s-au cunoscut la X Factor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Și-a început cariera încă de la o vârstă fragedă, însă a cunoscut succesul abia în anul 2013, atunci când a câștigat X Factor România. Câțiva ani a mai târziu, a ajuns să facă parte din juriul show-ului muzical și așa a cunoscut-o pe Naomi Hedman, cea care ulterior i-a devenit logodnică.

Florin Ristei a împlinit 35 de ani

Pe 29 august 2022, Florin Ristei împlinește 35 de ani. A cucerit topurile muzicale din anul 2000, pe vremea când era solistul trupei Amicii și a interpretat melodia Dana. Totuși, adevăratul succes l-a cunoscut abia în anul 2013, atunci când a participat și a câștigat X Factor România.

ADVERTISEMENT

Cel care l-au convins să se înscrie au fost prietenii lui, care știau cât de mult își dorește să revină în lumina reflectoarelor.

În prezent, el și-a făcut propria trupă muzicală, FreeStay, cu care a lansat mai multe piese și cu care cântă la diferite evenimente și spectacole.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei este originar din Galați, dar de ani buni locuiește în București. De-a lungul timpului a putut fi urmărit în cadrul mai multor emisiuni de televiziune, fie ca prezentator sau ca și concurent. Dintre acestea amintim, Numai cu acordul minorilor, Fantastic Show, Te cunosc de undeva și Neatza cu Răzvan și Dani.

Povestea relației dintre Ristei și Naomi Hedman

În 2020, Florin Ristei a revenit la X Factor în calitate de jurat, fiind, de altfel, și primul fost concurent care a ajuns în această postură. Așa a cunoscut-o pe Naomi Hedman, o tânără din Marea Britanie care a venit în România pentru a impresiona cu vocea sa.

ADVERTISEMENT

Despre începutul poveștii lor de iubire, Florin Ristei a mărturisit că a fost fermecat din prima de frumusețea iubitei sale.

Tot cel a fost și cel care a făcut primul pas și, în ciuda faptului că inițial a fost atras de fizicul lui Naomi, ulterior s-a îndrăgostit de felul ei de a fi.

ADVERTISEMENT

Artistul a recunoscut că pe parcursul relației a învățat foarte multe lucruri de la Naomi și că aceasta îl ajută să devină cea mai bună versiune a lui.

Chiar dacă s-au cunoscut în timpul concursului de la Antena 1, Florin Ristei a așteptat până când Naomi a fost eliminată, iar prima lor întâlnire a avut loc pe 3 octombrie, la fântânile arteziene de la Piața Unirii din București.

Relația a evoluat rapid, iar solistul a și cerut-o în căsătorie pe iubita lui, care a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Îndrăgitul cuplu va apărea la Chefi la cuțite

Deocamdată, Florin Ristei și Naomi nu au un domiciliu stabil și se împart adesea între București și Londra, acolo unde este casa frumoasei brunete.

Cei doi îndrăgostiți vor apărea împreună pe micile ecrane în această toamnă. Florin Ristei și Naomi vor participa împreună la show-ul Chefi la cuțite difuzat pe Antena 1. 

Aceștia vor încerca să-i mulțumească pe aprigii maeștrii bucătari, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Printre vedetele alături de care vor găti se numără Monica Bârlădeanu, Iulia Albu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Jean de la Craiova și What’s UP.

ADVERTISEMENT