Life

Florin Ristei, mesaj emoționant pentru Naomi Hedman. Câți ani face astăzi iubita lui

23.03.2021 | 13:10
Florin Ristei mesaj emotionant pentru Naomi Hedman Cati ani face astazi iubita lui
Florin Ristei și Naomi Hedman sunt împreună de câteva luni. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale, Naomi Hedman, a cărei zi de naștere este astăzi. Tânăra fostă concurentă de la X Factor cu care matinalul Antenei 1 formează o relație este copleșită de iubirea pe care i-o poartă cântărețul și cu siguranță i-a ajuns la suflet și mesajul pe care acesta a vrut să îl exprime în văzul tuturor.

Florin Ristei se pare că a găsit fericirea în brațele londonezei care a devenit celebră în Marea Britanie în urma participării într-un reality show asemănător cu „Insula iubirii”.

ADVERTISEMENT

Fata și-a încercat norocul la X Factor România, în echipa Deliei Matache, însă nu a avut parte de el. Marele ei câștig a venit pe urmă, căci aceasta s-a îndrăgostit lulea de colegul Deliei, juratul Florin Ristei, iar de câteva luni formează unul din cele mai frumoase și fresh cupluri din showbizul românesc.

florin ristei
Florin Ristei, topti după Naomi Hedman. I-a urat „La mulți ani” și pe contul său de Instagram

Iubita lui Florin Ristei împlinește 28 de ani

Femeia care îi ocupă inima lui Ristei împlinește astăzi frumoasa vârstă de 28 de ani, însă la felul în care arată multă lume i-ar da maximum 20.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani unuia dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am întâlnit vreodată”, a scris Florin Ristei pe Instastory la o fotografie în care o sărută pe iubita lui.

Mesajul a fost repostat și de Naomi Hedman pe Instastory-ul ei, semn că apreciază grija și iubirea pe care i-o poartă Florin, cel care la început era destul de rezervat cu privire la viața lui amoroasă, însă iubirea, se știe, îi schimbă pe oameni, iar acum e în stare să strige la un megafon cât de mult o iubește pe aleasa inimii sale.

ADVERTISEMENT

Naomi i-a cunoscut deja și pe părinții lui Ristei, iar aceștia o plac și sunt foarte fericiți că fiul lor și-a găsit liniștea. În ultima perioadă, cei doi postează des fotografii împreună. De când au recunoscut că sunt un cuplu, nu se mai ascund deloc.