Life

Florin Ristei, răspuns dur pentru cei care o critică pe iubita lui. Ce le-a spus celor care se iau de Naomi

01.12.2020 | 18:55
Florin Ristei raspuns dur pentru cei care o critica pe iubita lui Ce lea spus celor care se iau de Naomi
Florin Ristei, răspuns dur pentru cei care o critică pe iubita lui: "Nu am nevoie de fani ca dumneavoastră". Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și-a oficializat recent relația cu Naomi Hedman, iar, ulterior, frumoasa mulatră s-a confruntat cu critici dure în mediul online, pe care artistul le-a taxat aspru.

Se pare că fanele lui Florin Ristei nu au fost foarte încântate de vestea conform căreia îndrăgitul artist are o nouă iubită și au reacționat neașteptat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, Florin Ristei nu s-a putut abține și a sărit în apărarea iubitei sale, după ce niște fane au jignit-o dur pe Naomi Hedman, concurenta X Factor care i-a furat inima cântărețului.

Florin Ristei, răspuns dur pentru cei care o critică pe iubita lui: “Nu am nevoie de fani ca dumneavoastră”

Florin Ristei și Naomi Hedman au recunoscut recent că formează un cuplu și se pare că nu toată lumea s-a arătat încântată la aflarea acestei vești. Reacțiile fanelor artistului nu au întârziat să apară după ce cuplul a postat diverse fotografii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Juratul și concurenta X Factor România s-au afișat îmbrățișați și cu zâmbetul până la urechi, însă, cei doi îndrăgostiți s-au confruntat și cu critici din partea internauților, în special din partea admiratoarelor tânărului, care au jignit-o pe frumoasa mulatră.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florin Ristei (@fristei)

”Pleacă capul dacă vrei să mai ai fani”, ”Urâtă creatură” sau ”Aoleu, mă dor ochii”, reprezintă doar câteva dintre criticile lansate la adresa lui Naomi.

ADVERTISEMENT

După ce a văzut mesajele din online, Florin Ristei nu a putut rămâne indiferent și le-a oferit cârcotașilor o replică pe măsură, semn că iubita lui este foarte importantă pentru el și nu acceptă ca cineva să o jignească.

”Nu am nevoie de fani ca dumneavoastră, mulțumesc”, ”Mă bucur că poți spune asta despre tine”, le-a transmis Florin Ristei celor care o critică pe Naomi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în ciuda comentariilor negative, există și fani care îi apreciază foarte mult pe cei doi și care au ținut să le transmită acestora urări inedite și să îi felicite pentru cuplul frumos pe care îl formează.

,,Rămân surprinsă când citesc unele comentarii, nu înțeleg ce îi determină pe unii să fie atât de răutăcioși 😶. Cred că trebuie mai mult să ne îndreptăm atenția spre noi și sa lucrăm cu noi, nu să aruncăm cu propriile frustrări în alții. E o femeie superbă, iar ei sunt fericiți și le stă foarte bine împreună, de ce ar trebui să deranjeze pe cineva?” sau ,,Mă Florine,fata e beton,tu ești un artist valoros și un bărbat frumos și sper că ai multe alte calități dar răspunsurile tale către fani dărâma tot tabloul ăla frumos despre tine.La mulți ani!”, au fost cuvintele unor fani.

ADVERTISEMENT