Life

Florin Ristei, scenă amuzantă după ce a dus-o pe Naomi Hedman la masă la părinți. Ce replică a avut tatăl artistului la plecare

Florin Ristei (34 de ani) a povestit un moment care s-a întâmplat recent în timp ce a mers acasă la părinții săi împreună cu partenera sa de viață, Naomi Hedman.
17.11.2021 | 21:40
Florin Ristei scena amuzanta dupa ce a duso pe Naomi Hedman la masa la parinti Ce replica a avut tatal artistului la plecare
Florin Ristei, moment neașteptat acasă la familia sa. Ce a pățit Naomi Hedman. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a fost provocat să divulge o scenă amuzantă chiar de colegul de la emisiunea Neatza, Dani Oțil, care a mărturisit că a avut o relație cu o femeie de culoare în trecut.

Soțul Gabrielei Prisăcariu a precizat că a apărut pe coperta unei reviste cu mult înaintea artistului, care se iubește de aproximativ doi ani cu o frumoasă mulatră.

ADVERTISEMENT

Moderatorul de la Antena 1 l-a făcut prin intermediul poveștilor sale pe Florin Ristei să dea din casă. Așa a ajuns să vorbească deschis despre relația amoroasă cu Naomi Hedman.

Florin Ristei, moment neașteptat acasă la familia sa. Ce a pățit Naomi Hedman

„Eu am avut a treia copertă în Ciao cu o tânără de culoare. Am fost înaintea ta, Ristei. Suntem la un restaurant pe Decebal, eram atât de funny încât îi citeam meniul si ea râdea în hohote, așa de bine știam engleza.

ADVERTISEMENT

S-a și umflat un pic știrea si, ce era interesant, au zis ca am avut o relație de 4-5 ani si atunci ea s-a întors pentru disclosure (n.red. eng. divulgare). Și mama… m-a întrebat după…

Am fost în Brazilia și nu prea mi-a plăcut, taximetriștii acolo sunt ca la noi. Că de ce am bagajul ăsta mare. I-am zis: turist.

ADVERTISEMENT

Plus că vreau să fac un studiu și să îi arăt Gabrielei ca dacă vorbești românește și tare, ca-n Ardeal, acolo poți să te faci înțeles”, a povestit Dani Oțil în emisiunea de la Antena 1, conform cancan.ro.

Florin Ristei, dezvăluire despre Naomi Hedman și părinții lui

Dezvăluirile prezentatorului l-au făcut pe Florin Ristei să intervină. În felul acesta juratul de la X Factor a mărturisit ce a pățit iubita sa Naomi Hedman în ultima vizită la părinții lui.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost de acord cu moderatorul de la Neatza în privința unui anumit aspect, și anume faptul că uneori oamenii au tendința să țipe pentru a se face înțeleși.

Replica pe care tatăl lui Florin Ristei a spus-o la plecare a fost una pe care cu siguranță nu o vor uita prea curând nici solistul, nici partenera sa de viață.

„Așa cum a făcut tata cu Naomi. Am fost duminică la masă cu ea (n.red. la părinții săi). Așa face și taică-miu ca ea să înțeleagă ce zice. A urlat (n.red. la ea): Îți place aici? Mai vrei să vii aici?”, a dezvăluit Florin Ristei.

ADVERTISEMENT