Life

Florin Ristei și iubita lui, în pericol la munte. Au dat nas în nas cu urșii, iar fanii s-au întristat: „Sunt rupți de foame”

26.03.2021 | 20:20
Florin Ristei si iubita lui in pericol la munte Au dat nas in nas cu ursii iar fanii sau intristat Sunt rupti de foame
Florin Ristei și Naomi Hedman, întâmpinați de urși la munte. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman, au avut parte de o aventură de neuitat la munte! Cei doi amorezi au dat de doi urși, însă nu s-au speriat deloc. 

Matinalul de la Antena 1 a postat câteva imagini pe contul său de Instagram, iar fanii cântărețului au sărit imediat cu inimioarele și comentariile.

ADVERTISEMENT

Florin și Naomi s-au gândit la un mod de relaxare, doar pentru ei, așa că au dat fuga la munte, unde, surpriză, și-au făcut repede prieteni noi.

Florin Ristei și Naomi, întâmpinați de urși la munte

De mașina în care se aflau cei doi s-au apropiat periculos de aproape doi urși, însă Florin și iubita lui nu au părut foarte deranjați, ba chiar la un moment dat juratul de la X Factor România a lăsat jos geamul de la mașină pentru a saluta necuvântătoarele.

ADVERTISEMENT

Animalele nu erau deloc agresive, însă nu este deloc recomCandat ca turiștii să facă la fel cum a făcut Florin. Dacă sunt înfometați, urșii îi pot ataca pe oameni, așa că fiți cu băgare de seamă dacă dați de ei!

„Cu prietenii, la o vorbă”, a scris Florin Ristei pe pagina sa de Instagram, iar imaginea cu cei doi urși a primit peste 4.000 de aprecieri în doar două ore.

ADVERTISEMENT
florin ristei
Urșii filmați de Florin Ristei sunt extrem de slăbiți, au remarcat internauții

Internauții sunt întristați: „Sărăcuții”

„Prietenii mei”, a comentat iubita cântărețului, semn că iubește și ea foarte mult animalele.

Părerile oamenilor au fost împărțite. Unii s-au bucurat să îi vadă pe cei doi ursuleți, iar alții s-au întristat având în vedere că animalele coboară din ce în ce mai des în orașe din cauza oamenilor care le-au distrus habitatul natural prin defrișările necontrolate.

ADVERTISEMENT

„Se uită frumos la tine, prieteni adevărați; O imagine atât de tristă; Cât de slabi sunt; Sărăcuții sunt rupți de foame; Când omul le distruge habitatul, ne mirăm de ce ies pe stradă; Amărâții nu mai au ce mânca”, sunt câteva dintre comentariile internauților de pe pagina de Instagram a lui Florin Ristei.

 

ADVERTISEMENT