Life

Florin Ristei și Naomi Hedman, imagini fabuloase de la Dubai. Ce au observat internauții

07.01.2021 | 11:51
Florin Ristei si Naomi Hedman imagini fabuloase de la Dubai Ce au observat internautii
Florin Ristei s-a îndrăgostit de Naomi Hedman în timpul preselecțiilor de la X Factor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman își trăiesc iubirea departe de meleagurile românești, într-o binemeritată vacanță după un an în care amândoi au muncit pe brânci.

Juratul de la X Factor România și fosta concurentă din sezonul anului trecut se răsfață pe cinste în luxuriantul Dubai, orașul din Emiratele Arabe Unite care atrage ca un magnet tot mai multe celebrități de la noi.

ADVERTISEMENT

Florin și Naomi, care și-au recunoscut relația anul trecut, după câteva luni de zvonuri cum că ar fi împreună, se distrează așa cum doar ei știu în Emirate.

Florin Ristei și Naomi Hedman, viață de viață în Dubai

Florin a postat mai multe fotografii și filmulețe din vacanța din Dubai pe contul său de Instagram, iar în una din poze apare alături de iubita lui englezoaică, extrem de zâmbitor și fericit.

ADVERTISEMENT

Pe Instastory a publicat mai multe videoclipuri și fotografii din locul în care își petrece timpul regește alături de partenera lui. A făcut și o glumă pe seama destinației pe care a ales-o, scriind că s-ar afla pe malul Lacului Tei din București.

Într-un alt videoclip, Florin își demonstrează abilitățile în a trage din narghilea. Imaginea în care apare alături de Naomi a primit foarte multe aprecieri, dar și o serie de observații.

ADVERTISEMENT

Unii internauți au fost cârcotași cu Ristei, iar o fană a observat că formează un cuplu potrivit doar că ea nu este atât de frumoasă precum el și oricum nici el nu ar fi rupt din Soare.

florin ristei
Florin Ristei, imagini din vacanța din Dubai postate pe Instastory

Comentariile cârcotașe ale internauților

„El e frumos dar nu suficient de faimos, ea nu e atât de frumoasă, dar mult mai faimoasă. Fac un cuplu superb!!!”, a scris internauta la imaginea cu el și domnișoara Hedman.

ADVERTISEMENT
florin ristei
Juratul de la X Factor și iubita lui, fericiți în Emirate. Foto: Instagram

Altcineva a postat un comentariu care poate fi privit drept controversat: „Ți-a deschis chakre-le ? Sunteți ” Suflete pereche “…Pe vremuri , negri ne tăvăleau moldovencele , dar vremea s-a schimbat . Felicitări pentru alegere ….Să fie-ntr-un CEAS BUN”.

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul din cele mai exotice cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în timpul preselecțiilor de la X Factor România 2020, iar tânăra din Marea Britanie a fost pentru scurtă vreme în echipa Deliei Matache. Chiar dacă vocea ei a impresionat pe toată lumea, nu a trecut mai departe și a ratat finala concursului muzical de la Antena 1.

 

ADVERTISEMENT