ADVERTISEMENT
Life

Florin Ristei și Naomi Hedman, în ipostaze inedite. Concurenta de la X Factor a făcut imaginile publice

Autor: Andreea Stanaringa | 24.10.2020 | 22:04
Florin Ristei și Naomi Hedman, în ipostaze inedite. Concurenta de la X Factor a făcut imaginile publice
Florin Ristei și Naomi Hedman, în ipostaze inedite. Sursa foto: viva.ro

Florin Ristei și Naomi Hedman nu se mai ascund. El este jurat la “X Factor”, iar iubita lui exotică este concurentă în cadrul aceluiași show.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au afișat de mai multe ori pe rețelele de socializare și par foarte fericiți împreună. Au fost luați în vizorul presei și al fanilor după ce au fost surprinși de mai multe ori în ipostaze de cuplu, potrivit click.ro.

Florin Ristei a fost văzut destul de des în compania concurentei sale și nu se feresc să-și arate afecțiunea în public. Recent, amorezii au luat masa împreună și au imortalizat momentul pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman, în ipostaze inedite

Florin Ristei pare că și-a găsit jumătatea și este mai fericit ca niciodată. Naomi Hedman este noua lui parteneră, din moment ce au fost surprinși de mai multe ori în ipostaze ce denotă că între ei există o legătură amoroasă.

Juratul de la “X Factor” și-a scos iubita la o terasă din Capitală, unde au luat masa împreună. Se pare că Naomi are gusturi foarte rafinate în materie de mâncare, pentru că localul ales este unul select, unde au mâncat numai preparate inedite.

ADVERTISEMENT

“Pantera de la X Factor”, așa cum a fost supranumită, nu -a lăsat pe juratul în vârstă de 33 de ani să se atingă de mâncare până nu a fotografiat preparatele pentru a le posta pe InstaStory.

“Când trebuie să aștepți pentru video înainte să te apuci să mănânci”, a scris Naomi în dreptul unei imagini cu Florin Ristei, vizibil înfometat și nerăbdător să-și poată savura mâncarea.

ADVERTISEMENT
Florin Ristei și Naomi Hedman
Florin Ristei și Naomi Hedman iau masa în oraș. Sursa foto: Instagram

Nu este prima dată când juratul apare alături de cântăreața britanică. Florin Ristei a publicat o fotografie alături de Naomi Hedman pe contul de Instagram, iar relația lor nu pare una de natură profesională, din moment ce par extrem de apropiați.

Naomi l-a surprins pe artist în studio în timp ce cânta și a postat fotografii dintr-o vacanță pe care ar fi petrecut-o împreună la munte. Niciunul dintre ei nu a confirmat că ar exista o legătură între ei, însă imaginile le dau tot mai mult de gândit fanilor.

ADVERTISEMENT

Concurenta este din Londra și i-a impresionat pe jurați cu talentul ei muzical. După ce i-a fermecat pe Răzvan și Dani, prezentatorii show-ului X Factor, Naomi Hedman le-a demonstrat celor 4 jurați că are o voce de milioane.

Deși s-a pierdut în timpul unei melodii, britanica a cerut o a doua șansă și a fost ajutată de Florin Ristei. Astfel, cei doi au cântat în duet și Naomi a obținut acceptul de a trece mai departe.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!