Life

Florin Ristei și Naomi Hedman, în lenjerie intimă. Ce i-a făcut englezoaica în văzul tuturor

19.12.2020 | 15:51
Florin Ristei si Naomi Hedman in lenjerie intima Ce ia facut englezoaica in vazul tuturor
Florin Ristei, moment fierbinte cu Naomi Hedman pe Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei a filmat un videoclip prin care a mulțumit tuturor pentru X Factor România și a felicitat-o pe Andrada Precup pentru victoria din finala din 19 decembrie, iar la un moment dat, lângă brad, a apărut Naomi Hedman într-o lenjerie intimă extrem de sexy, luându-l prin surprindere pe cântăreț.

Imaginile cu cei doi au fost publicate chiar de celebrul cântăreț pe contul său de Instagram. Îmbrăcat lejer, în boxeri și tricou negre,

ADVERTISEMENT

Ristei s-a așezat turcește lângă pomul de Crăciun vorbind despre ce a însemnat pentru el experiența de la X Factor, show pe care l-a câștigat în urmă cu câțiva ani, din postura de jurat.

Florin Ristei și Naomi Hedman, imagini senzaționale pe Instagram

Și-a ales cele mai potrivite cuvinte, însă la un moment dat s-a pierdut când în cadru a apărut englezoaica pe care a cunoscut-o în cadrul competiției.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care nu sunt la curent, Naomi Hedman a participat în actualul sezon și a făcut parte din echipa Deliei Matache, dar poate cel mai mare trofeu pentru britanică a fost Florin Ristei, cu care este într-o relație asumată public de ceva timp.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florin Ristei (@fristei)

Englezoaica, fără inhibiții în fața camerei de luat vederi

Naomi i-a spus în timp ce se filma să termine de vorbit pentru că avea alte planuri cu el aseară, iar gestul pe care l-a făcut tânăra i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Englezoaica l-a lins pe față pe Ristei, etalându-și sânii generoși în costumul de noapte, unul extrem de sexy.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru un sezon extraordinar de X Factor într-un an destul de greu. Mulțumesc Super 4, un grup senzațional, îmi pare rău că n-ați câștigat. A fost o plăcere să fiu în juriu alături de Ștefan, Loredana și Delia și mulțumesc producției pentru că m-a ales să fac parte  din acest proiect. 

Sper să aveți un 2021 foarte bun, pentru că eu am avut un an… Come on!”, a spus Florin Ristei, moment în care a fost întrerupt de Naomi.

ADVERTISEMENT