Life

Florin Ristei și Naomi Hedman, ipostază uimitoare. Cum s-au afișat la nunta lui Dani Oțil

16.05.2021 | 18:21
Florin Ristei si Naomi Hedman ipostaza uimitoare Cum sau afisat la nunta lui Dani Otil
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman au avut o apariție spectaculoasă la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Cei doi s-au afișat împreună, iar fanii au fost cu ochii pe ei. 

Juratul de la X Factor și frumoasa mulatră au o relație foarte frumoasă și se afișează împreună de fiecare dată când au ocazia. Așa s-a întâmplat și recent când au apărut la marele eveniment din viața prezentatorului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și fosta concurentă de la X Factor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din luna octombrie a anului trecut. Florin Ristei și Naomi Hedman se iubesc ca-n povești, fanii așteptând mereu vești din partea lor.

Florin Ristei și Naomi Hedman, imagine unică. Ce au observat internauții

Internauții au remarcat un detaliu foarte important la ultima poză postată de cei doi în online. Florin Ristei a publicat o imagine în care apare alături de partenera sa de viață pe care o ține în brațe extrem de strâns.

ADVERTISEMENT

Detaliul care a ieșit la iveală este unul inedit, Naomi Hedman apărând cu un inel de logodnă pe deget. Așa au ajuns fanii să se întrebe dacă cei doi s-au logodit deja.

„Acesta este inelul?” sau „Inelul de logodnă… Felicitări”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat admiratorii în dreptul postării făcute de artist.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei nu a răspuns la întrebarea adresată de fani. Nici Naomi Hedman nu a dat curs acestei curiozități, mai ales că nu este prima oară când este întrebată dacă a fost cerută în căsătorie.

Cei doi se bucură de momente frumoase împreună, merg adesea în vacanțe și petrec timp de calitate. Vedeta de la Antena 1 are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, cu care are multe lucruri în comun.

ADVERTISEMENT
Naomi Hedman și iubitul ei, Florin Ristei
Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman? Sursa foto: Instagram.com

Florin Ristei, cucerit de Naomi Hedman. Ce i-a atras atenția

Cântărețul a fost cucerit iremediabil de tânăra originară din Londra, despre care spune că are principii și valori foarte bine puse la punct. În plus, artistul a fost atras și de frumusețea modelului.

„Energia senzațională pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă.

Faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”, spunea Florin Ristei la un moment dat pentru libertateapentrufemei.ro.

Juratul de la X Factor și iubita sa Naomi Hedman au petrecut anul acesta primul Paște împreună. Fiecare dintre ei a încercat să ia din cultura celuilalt, dar bucatele tradiționale românești au fost cele mai importante de la masă.

ADVERTISEMENT