Life

Florin Ristei și Naomi Hedman, mai fericiți ca niciodată. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

02.03.2021 | 09:49
Florin Ristei si Naomi Hedman mai fericiti ca niciodata Cum sau afisat cei doi indragostiti
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman se bucură de venirea primăverii și s-au afișat în ipostaze inedite pe rețelele de socializare, unde se poate vede clar că sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Cei doi formează un cuplu de câteva luni bune. 

Juratul de la „X Factor” și-a cunoscut partenera prin intermediul show-ului muzical de talente și a fost dragoste la prima vedere. Nu doar calitățile ei vocale l-au impresionat pe artist, dar și frumusețea și trăsăturile ei inconfundabile.

ADVERTISEMENT

Între ei s-a creat o legătură puternică încă de la început, iar fanii au putut vedea evoluția relației lor în mediul online, acolo un postează, din când în când, fotografii împreună în diverse ipostaze.

Florin Ristei și Naomi Hedman, mai fericiți ca niciodată. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu de câteva luni, atunci când frumoasa britanică și-a făcut apariția pe scena de la „X Factor”, lăsându-i pe jurați impresionați de abilitățile ei.

ADVERTISEMENT

Cel care s-a apropiat și mai mult de ea este Florin Ristei, iar cei doi sunt împreună acum și postează regulat imagini cu ei pe rețelele sociale. De data aceasta, ipostaza în care s-au afișat le dă fanilor de înțeles că iubirea dintre ei este tot mai mare pe zi ce trece.

În afară de postările rare pe Instagram, cei doi au o poveste de dragoste discretă și preferă să se ferească de lumina reflectoarelor și să nu-și mediatizeze relația.

ADVERTISEMENT
Florin Ristei și Naomi Hedman
Florin Ristei și Naomi Hedman se iubesc de câteva luni. Sursa foto: Instagram

Florin Ristei și Naomi Hedman, indiferenți la criticile altora

Recent, Florin Ristei a declarat că povestea de iubire a început după terminarea show-ului „X Factor” și că au primit numeroase critici din partea internauților. Cu toate acestea, el și frumoasa londoneză rămân indiferenți la gurile rele și își trăiesc povestea în liniște.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect. Nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine.

ADVERTISEMENT

Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a declarat Florin Ristei, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT