Life

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au încins după un pahar de alcool. Imaginile care au apărut pe internet

14.12.2020 | 12:42
Florin Ristei si Naomi Hedman sau incins dupa un pahar de alcool Imaginile care au aparut pe internet
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman au petrecut pe cinste aseară. Cei doi amorezi au postat câteva imagini pe conturile lor de socializare, semn că relația lor este mai serioasă ca oricând.

După ce au confirmat că sunt împreună, juratul de la X Factor și cântăreața din Marea Britanie nu se mai ascund. Atât el cât și iubita lui au postat videoclipuri la secțiunea Story de pe Instagram în care sunt extrem de apropiați.

ADVERTISEMENT

Ristei și partenera lui au petrecut câteva clipe alături de prietenii lor și au băut puțin alcool pentru a se simți bine, ba chiar au și gătit.

Momentele petrecute de cei doi au fost împărtășite fanilor. Într-una dintre ipostaze, Naomi Hedman bea din paharul a cărui talpă e ținută între dinții lui Florin.

ADVERTISEMENT
florin ristei
Florin Ristei și Naomi Hedman au dat o petrecere pe cinste alături de câțiva prieteni. Foto: Instastory

Florin Ristei și Naomi Hedman, o relație în văzul tuturor

Într-o altă imagine, de pe contul lui Ristei de data asta, acesta pare să fie sub papucul vedetei din Anglia, căci îl ține, la propriu, sub brațul ei.

Despre relația celor doi au existat mai multe speculații încă de la bun început. Unii au spus că e vorba doar despre o prietenie pe care presa o exagerează de dragul numărului mare de cititori, însă speculația despre relația lor a fost confirmată chiar de ei pe parcurs.

ADVERTISEMENT

A apărut apoi o nouă teorie în legătură cu această poveste de iubire și anume căt totul ar face parte dintr-o strategie de PR pusă la cale fie de producătorii X Factor România, fie de staff-ul muzicianului care face parte din juriu.

Până la proba contrarie, cei doi merită încrederea publicului, mai ales a celor care au devenit fanii cuplului, căci foarte mulți nu au auzit de Naomi până să se cupleze cu Ristei.

ADVERTISEMENT

Naomi Hedman a fost denumită de jurați drept „Pantera” de la X Factor, iar după prima sa prestație pe scena concursului muzical din România, engelzoaica a ajuns în Bootcamp în echipa Deliei Matache.

ADVERTISEMENT