Life

Florin Rucăreanu, concurentul care i-a cucerit pe jurații de la Românii au talent. Număr excepțional de rap

19.02.2021 | 21:37
Florin Rucareanu concurentul care ia cucerit pe juratii de la Romanii au talent Numar exceptional de rap
Florin Rucăreanu, concurentul care i-a cucerit pe jurații de la Românii au talent. Număr excepțional de rap. Sursa foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Jurații de la „Românii au talent” au fost cuceriți de momentul lui Florin Rucăreanu, un tânăr care a cântat freestyle rap cu rime improvizate. Andra i-a transmis că este impresionată de numărul lui și a avut numai cuvinte de laudă despre acesta. 

Concurentul le-a cerut juraților să spună câte două cuvinte la întâmplare, urmând să le introducă pe toate într-o melodie rap. Este de părere că acest gen muzical nu trebuie să implice cuvinte vulgare pentru a avea succes, așa cum se întâmplă de zeci de ani.

ADVERTISEMENT

Florin Rucăreanu are 24 de ani și provine dintr-o familie obișnuită. Pasionat încă din copilărie de arta underground, mai ales de graffiti, tânărul este acum grafician și a urmat cursurile unei facultăți de arte.

Florin Rucăreanu, concurentul care i-a cucerit pe jurații de la Românii au talent

Florin Rucăreanu a avut un moment de improvizație excepțional la „Românii au talent”, unde și-a pus în evidență atât creativitatea, cât și talentul muzical. Tânărul a improvizat o melodie cu rime folosind câte două cuvinte de la fiecare jurat.

ADVERTISEMENT

„Asta înseamnă pentru mine un număr dinamic, fresh, îmi place!”, a exclamat Andra la finalul prestației. „Eu sunt cel mai tare hip hoper travestit în măcelar”, a glumit și Florin Călinescu. Jurații i-au dat, fără nicio ezitare, patru de „DA”, așa că a trecut în etapa următoare.

Florin Rucăreanu a avut multe probleme cauzate de pasiunea sa pentru arta underground. Tânărul a primit numeroase amenzi din cauza faptului că îi plăcea să facă graffiti și char a încercat să legalieze acest tip de artă, după ce a înainat o cerere către Primărie, care nu a avut succes.

ADVERTISEMENT
Florin Rucăreanu i-a impresionat pe jurați la „Românii au talent”
Florin Rucăreanu i-a impresionat pe jurați la „Românii au talent”. Sursa foto: captură Pro TV, Colaj: Fanatik

În prezentarea sa, Florin a ținut să-și ceară scuze de la părinți pentru amenzile primite de-a lungul anilor și problemele cu care s-a confruntat.

„Îmi cer iertare față de părinții mei pentru că m-au suportat atâția ani și au plătit niște amenzi, doar din simplul fapt că eu nu puteam să îmi manifest sentimentele interioare.

ADVERTISEMENT

Am luat bătaie și de la intervenție și de la jandarmerie, este greu să le explici oamenilor legii ceea ce simți tu și cum vezi tu arta asta (graffiti). De șapte ani fac muzică rap, hip hop. Respect toate trupele de hip hop din România, care au existat de la începutul apariției acestui fenomen în țară, însă până acum ca evoluție mi se pare că intelectul nostru ar trebui să fie mult mai pus în valoare decât alte mesaje pe care le dăm așa la plesneală.

 Același subiect de 20 de ani, nu s-a plictisit lumea de același lucru…cântăm despre cât de șmecheri suntem în cluburi, că avem mașini, mamă câte mașini avem, dar știm să scriem, să citim?! Am decis să mă prezint aici doar a arăta că prin ambiție se poate face ceva constructiv pentru umanitate”, a spus tânărul.

ADVERTISEMENT