Life

Florin Salam a rupt tăcerea. Adevărul despre relația manelistului cu interlopii clanului Duduianu, acuzați că au bătut și tâlhărit mai multe nume celebre

23.07.2020 | 21:33
Florin Salam a rupt tacerea Adevarul despre relatia manelistului cu interlopii clanului Duduianu acuzati ca au batut si talharit mai multe nume celebre
Florin Salam. Sursa foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Numele lui Florin Salam a apărut în presă într-un scandal uriaș legat de clanul Duduianu.

Florin Salam, pândit de clanul Duduianu?

Potrivit unei anchete care îi vizează pe interlopii din acest clan extrem de cunoscut, mai mulți maneliști faimoși ar fi fost șantajați, amenințați și bătuți, ba chiar și tâlhăriți de Duduieni.

Printre numele cântăreților de manele figura, în presa mondenă, și cel al lui Florin Stoian, alias Salam.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a făcut lumină și a spus că nu are nicio treabă cu acel scandal, că oamenii din clanul Duduianu sunt prietenii lui și că are un nume prea mare pentru a fi implicat în asta.

Spune că sunt prietenii lui, dar merge mai mereu păzit pe stradă de când a izbucnit scandalul

„Voi sunteți siguri că eu nu am nicio implicare. Le cânt de atâția ani…. numele meu e mai mare”, a spus Salam pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Maneliștii? Păi, eu sunt manelist? Eu sunt artist. M-ai înțeles? Credeți-mă din suflet, nu îmi arde să vorbesc despre asta. Nu sunteți poliție. Sunt și obosit, plecam la nuntă! Nu am avut treaba asta cu ei, sunt prietenii mei!”, a adăugat cântărețul.

Chiar dacă acum s-a ferit să vorbească în mod concret despre lucrurile de care sunt acuzați interlopii clanului Duduianu care au băgat spaima în Capitală,  artistul a spus că a trecut prin momente groaznice și că viața nu e chiar așa roz cum pare din fotoliul fanilor.

ADVERTISEMENT

„Cu ani de zile în urmă au fost mici chestii cu alte persoane. Am spus la televizor, dar nu am zis de ei!”, a completat Salam.

Ce este straniu în acest caz este faptul că, în timp ce susține că Duduienii sunt prietenii lui, Salam și-ar fi luat două gărzi de corp de când a izbucnit acest scandal uriaș pentru a se proteja, deci nu a ieșit fum fără foc.

ADVERTISEMENT