Life

Florin Salam, adevărul despre starea sa de sănătate. Cum apărut artistul după ce s-a spus că e grav bolnav

Florin Salam a revenit în spațiu virtual, după ce Dan Bursuc a dezvăluit că artistul de muzică de petrecere nu se simte tocmai bine.
18.09.2021 | 16:10
Florin Salam adevarul despre starea sa de sanatate Cum aparut artistul dupa ce sa spus ca e grav bolnav
Florin Salam, adevărul despre starea sa de sănătate. Cum apărut artistul după ce s-a spus că e grav bolnav. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Manelistul a spus adevărul despre starea sa de sănătate, prin intermediul unei filmări de pe o rețea de socializare. Acolo vedeta a spus ce i se întâmplă.

Florin Salam a anunțat că nu are nicio problemă medicală în momentul de față, subliniind faptul că deja a revenit pe scenă, la concerte.

ADVERTISEMENT

În seara zilei de vineri, 17 septembrie 2021, artistul a întreținut atmosfera la un botez. Și aceasta nu este singurul eveniment unde va lua parte în perioada următoare.

Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Cum se simte

„Oameni buni, sunt bine! Salut prietenii mei! Țin să vă anunț cu mare drag că în data de 17 septembrie 2021, eu, Florin Salam, voi cânta în Frumușani.

ADVERTISEMENT

Se anunță o petrecere number one. Vă aștept să vă distrez, vă pup”, a spus Florin Salam în filmarea de pe Tik Tok, scrie cancan.ro.

Așadar, în momentul de față manelistul nu se confruntă cu niciun fel de problemă medicală, deși în trecut a fost nevoit să ia o pauză de la concerte din cauza vocii.

ADVERTISEMENT

Florin Salam, probleme medicale și în trecut. Ce a pățit

„Regele” manelelor a simțit nevoia de un repaos, asta după ce a început să se simtă rău după un concert susținut pe bani grei până-n zorii zilei, lucru confirmat și de fiica sa, Betty Blue.

Frumoasa brunetă a mărturisit la momentul respectiv că tatăl său nu este internat în vreun spital din Austria, ci se recuperează acasă, alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Din păcate, oboseala nu este singura care-i dă dureri de cap lui Florin Salam, ci și alte neplăceri. Se pare că vedeta are probleme cu vederea și acum e nevoit să poarte ochelari.

„Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl usturau în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară.

A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, nu mai distinge detaliile”, a povestit un apropiat al cântărețului pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT