Life

Florin Salam, bătut de interlopi. La ce corecții în stil mafiot l-au spus clanurile. Declarațiile în fața anchetatorilor

22.08.2020 | 19:36
Florin Salam batut de interlopi La ce corectii in stil mafiot lau spus clanurile Declaratiile in fata anchetatorilor
ADVERTISEMENT

Florin Salam a fost amenințat cu moartea, umilit și batjocorit de clanurile interlope din Capitală, iar disputa dintre artist și mafioți s-a mutat în sala de judecată.

Anchetatorii au descoperit mai multe părți vinovate în acest proces. Cântărețul a făcut declarații despre oroarea la care a fost supus și de cine îi este cel mai teamă dintre interlopi.

ADVERTISEMENT

Manelistul a făcut declarații la Poliție despre cel mai periculos interlop de care îi este foarte teamă.

Florin Salam, șantajat, umilit și jefuit de interlopi

Artistul a suferit în ultimii ani din cauza corecțiilor la care a fost supus de clanurile mafiote. La un eveniment la care a luat parte, artistul a încasat și un pumn în plină figură, i s-au luat banii câștigați, peste 100.0000 de euro, și era silit să cânte la diferite petreceri și evenimente ale clanurilor interlope pe gratis, unde era umilit de către cei prezenți.

ADVERTISEMENT

De altfel, Florin Salam nu este singurul artist batjocorit, la asemenea corecții era supus și Nicolae Guță. Unu dintre clanurile cu care artistul era în scandal era chiar Duduianu, al cărui lider, Emi Pian, a murit după o bătaie în stradă la un meci de barbut.

În fața anchetatorilor, cântărețul a dezvăluit că se teme pentru viața lui și a familiei sale.

ADVERTISEMENT

„ Persoana vătămată, Stoian Florin, a precizat că în perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, numiții Duduianu Florin și Constantin Nicolae, cei doi fiind frați, l-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi.

De asemenea, Florin Salam mai arată că îi este teamă de Constantin Nicolae, zis Aramis, și familia acestuia deoarece cunoaște că este o familie violentă.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului a acceptat de frică să cânte gratis la diverse evenimente luate în numele său de către Constantin Nicolae și fratele acestuia, Duduianu Florin, pentru a nu avea probleme cu aceștia și pentru a păstra o relație neconflictuală”, scrie în raportul anchetatorilor.

ADVERTISEMENT