ADVERTISEMENT
Life

Florin Salam, botez cu 300 de invitaţi într-un local de fiţe. Regulile stării de alertă, încălcate. Video

Autor: Bogdan Solomon | 05.07.2020 | 18:56
Florin Salam, botez cu 300 de invitaţi într-un local de fiţe. Regulile stării de alertă, încălcate. Video
Florin Salam a încins atmosfera la un botez cu peste 300 de invitați. Sursa foto: Captură Foto

Chiar dacă suntem în continuare în stare de alertă și autoritățile interzic organizarea evenimentelor din interior cu un număr mai mare de 20 de participanți, Florin Salam nu ezită să încingă atmosfera la petreceri și, bineînțeles, să încaseze sume uriașe pentru recitalurile sale.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat și sâmbătă seara, când manelistul a luat parte la botezul copilului celui cunoscut drept Vali Țigănime, desfășurat într-un local de lux din Capitală. Dornici de distracție, cei aproximativ 300 de invitați au uitat complet de reguli și de distanțare socială.

În imaginile care circulă pe rețelele de socializare se poate observa cum oamenii s-au îmbrățișat, au cântat, au dansat pe ritmurile cântecelor preferate și au aruncat cu bani pentru invitatul special. În ciuda dovezilor concrete, Poliția Ilfov susține că în timpul chefului au fost respectate toate regulile impuse de autorități.

ADVERTISEMENT

Florin Salam a „uitat” de regulile stării de alertă. Manelistul a încins atmosfera la un botez cu 300 de invitați

Vali Țigănime, cel care și-a botezat copilul și a organizat mega petrecerea din acest weekend e descris de prieteni ca un „băiat finuț, cu bani mulți, care construiește blocuri în Popești-Leordeni, alături de doi asociați”. Cu o așa imagine, nu e de mirare că la eveniment au luat parte de trei ori mai mulți invitați decât s-a vehiculat inițial.

Ce 100 de invitați? Cred că au fost 300 de persoane”, a dezvăluit unul dintre aceștia pentru libertatea.ro. De altfel, în clipurile care circulă pe rețelele sociale se vede foarte clar că salonul a fost suprapopulat.

ADVERTISEMENT

În momentele în care Florin Salam apărea în mijlocul ringului de dans, abia dacă puteai să mai arunci un ac. Petrecăreții luau cu asalt scena și aruncau cu valută peste manelistul acompaniat de instrumentiștii săi, Toni Ciolac, cumătrul lui Vali Țigănime, și Țanca Uraganul.

La petrecere a participat și un polițist. „A venit așa, la mișto”

Printre invitați se mai disting Andreea Tonciu, dar și un petrecăreț îmbrăcat în uniformă de polițist, cu mănuși și mască. Nu avea de gând, însă, să intervină pentru a pune capăt petrecerii care încălca flagrant toate regulile impuse de autorități.

ADVERTISEMENT

Băiatul în uniformă a venit echipat așa, la mișto. Iar pe Andreea am mai văzut-o la petreceri de acest gen”, a explicat o altă persoană prezentă la eveniment. Întregul chef a fost transmis live pe rețelele de socializare, iar pe Youtube pot fi găsite o groază de filmulețe publicate de invitați. Cu toate acestea, oamenii legii nu au considerat necesar să ia măsuri.

Nici nu știu dacă e în Ilfov localul, o să mă interesez. Oricum, pe grupul nostru nu a fost nicio comunicare legată de așa ceva. Din ce am înțeles, regulile au fost respectate și nu a fost nicio reclamație.

ADVERTISEMENT

Au fost trei petreceri în acea locație, mesele au fost puse la distanță de un metru și jumătate, cel puțin așa a transmis reprezentantul salonului de evenimente”, a declarat pentru sursa citată  Ana Maria Ciolcă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!