News

Florin Salam, cadou surpriză de la Liviu Dragnea în timpul unui eveniment. Dezvăluirile lui Codrin Ștefănescu

Florin Salam, interpretul de manele aflat în centrul atenției opiniei publice după ultimele evenimente, a primit un cadou surpriză de la Liviu Dragnea. Totul s-a întâmplat la o nuntă.
14.08.2022 | 16:31
Florin Salam cadou surpriza de la Liviu Dragnea in timpul unui eveniment Dezvaluirile lui Codrin Stefanescu
Florin Salam i-a cântat lui Liviu Dragnea, la o nuntă. Politicianul i-a oferit în dar ceasul său de la mână. Sursa foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Florin Salam a fost invitat să cânte la fel și fel de evenimente. De pe lista clienților săi nu au lipsit nume importante din politica românească.

Florin Salam i-a cântat lui Liviu Dragnea, la o nuntă. Politicianul i-a oferit în dar ceasul său

Secretarul general al Alianței Pentru Patrie (APP), Codrin Ștefănescu, i-a transmis multă sănătate lui Florin Salam, într-o postare pe Facebook.

ADVERTISEMENT

”Eu îmi doresc să fie sănătos și să cânte încă un secol. E un artist super talentat și un om bun la suflet. Mi-a cântat cu patimă, din inimă, la multe petreceri și multe chefuri. M-a bucurat cu vocea, timbrul și ritmul lui absolut unic. Inconfundabil. Talent nativ”, a scris Ștefănescu pe contul său de socializare.

În același mesaj, fostul membru PSD a făcut public un gest pe care Liviu Dragnea l-a avut, în trecut, față de celebrul manelist.

ADVERTISEMENT

Ștefănescu a dezvăluit că Salam le-a cântat până dimineața lui și fostului lider social-democrat. Cu toții au petrecut până dimineața, alături de interpretul de manele, la nunta fiului lui Dragnea.

Conform spuselor secretarului general al APP, Dragnea a fost impresionat de Salam și i-a făcut cadou manelistului ceasul de la mână. În acea seară, artistul le-a dedicat celor doi o melodie.

ADVERTISEMENT

”Am să vă spun o întâmplare, ca să înțelegeți ce înseamnă bunul simț pentru un artist valoros: la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ne-a cântat până dimineață, deși nu era obligat prin contract. Liviu, prins de o melodie pe care ne-o dedicase nouă în mod explicit, de pasiunea cu care o interpreta, de versurile cu mesaj pentru noi, i-a oferit în dar ceasul său de la mână.

Florin Salam s-a fâstâcit, m-a întrebat din ochi ce să facă, i-am dat de înțeles să accepte darul. Dar Florin a insistat să-l înapoieze.

ADVERTISEMENT

I-a spus lui Liviu că gestul său l-a onorat, dar nu poate să accepte. Că reacția noastră, emoția noastră pentru modul în care a interpretat piesa, e mai mult decât un cadou pentru el”, povestește Ștefănescu.

ADVERTISEMENT