Life

Florin Salam are datorii uriașe la ANAF. Manelistul nu și-a mai plătit taxele și impozitele

Pe cât de mult câștigă, pe atât de multe datorii are. Florin Salam nu și-a mai plătit taxele și impozitele, iar sumele pe care le are de plătit către ANAF au ajuns să fie uriașe. 
15.01.2022 | 21:54
Florin Salam are datorii uriase la ANAF Manelistul nu sia mai platit taxele si impozitele
Florin Salam, dator vândut statului. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Salam face mulți bani din muzică, fiind considerat unul dintre cei mai scumpi artiști, onorariul pe care-l cere pentru o cântare nefiind unul deloc de neglijat.

Potrivit Spynews.ro, celebrul cântăreț solicită pentru a face show la un eveniment în jur de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Însă pe lângă acesta, după fiecare eveniment, manelistul încasează sume uriașe și din dedicații, bani care, de obicei, nu sunt fiscalizați și pe care-i împarte cu întreaga sa formație.

Firma lui Florin Salam, datorii uriașe la stat

Chiar dacă învârte pe degete sume de bani la care unii pot doar visa, cântărețul, conform Wowbiz, deține o firmă prin care plătește impozit către stat. Sau ar trebui să plătească.

ADVERTISEMENT

În anul 2005, Florin Stoian, pe numele său real, deschidea ca unic asociat firma ”F.S. Internațional Music Company SRL”.

Companie în cadrul căreia a fost până în 2013 și administrator, post pe care i l-a cedat surorii sale mai mici, Maria Petrache, cea care are și o experiență mai vastă în domeniul afacerilor.

ADVERTISEMENT

Frații însă, conform sursei citate mai sus, în ultima perioadă nu au mai plătit taxele și impozitele la stat, iar datoriile s-au acumulat. 

Firma lui Florin Salam, cu principal obiect de activitate ”interpretarea artistică”, a terminat anul 2020, fiind ultimul raportat la Ministerul Finanțelor, cu o cifră de afaceri nulă și un profit negativ de 216.859 lei.

ADVERTISEMENT

În schimb, datoriile companiei au crescut, manelistul trebuind să dea statului aproape 592.000 lei.

Totodată, în luna septembrie a anului 2021, Florin Salam era dator statului cu aproximativ 180.000 de lei. Din această sumă, peste 100.000 de lei reprezentau restanțele la bugetul asigurărilor sociale de stat.

ADVERTISEMENT
Tags: