News

Florin Salam, de urgență în atenția medicilor! I s-a făcut rău și a fost scos pe brațe de la priveghiul lui Emi Pian

06.08.2020 | 15:44
Florin Salam de urgenta in atentia medicilor I sa facut rau si a fost scos pe brate de la priveghiul lui Emi Pian
Florin Salam, prins la o petrecere în Ștefăneștii de Jos. Ce amendă a încasat manelistul
ADVERTISEMENT

Florin Salam a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău la priveghiul lui Emi Pian. Artistul cântă la căpătâiul fostului lider al Clanului Duduieni din momentul în care trupul neînsuflețit al acestuia a fost adus acasă.

Artistul a cântat pe 5 august aproape toată ziua, iar noaptea târziu a fost schimbat cu manelistul Sorinel Copilul de Aur, însă de dimineața revenit la priveghi.

ADVERTISEMENT

În casa din zona Nordului din Capitală s-au înghesuit sute de persoane, iar din cauza căldurii, dar și pentru că fredonează melodii de aproape două zile continuu, cântărețului i s-a făcut rău.

Florin Salam, scos pe brațe de la priveghi

Artistului i s-a făcut rău și nu a mai putut să cânte în casa îngrămădită din zona Nordului a Capitalei. Cântărețul de manele a fost scos pe brațe din vilă, după ce a fost la un pas să leșine și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Până la urmă, Florin Salam și-a revenit după ce a stat minute bune la aer, s-a hidratat și s-a udat cu apă pe față, iar medicii n-au mai fost alertați.

ADVERTISEMENT

Florin Salam cântă la căpătâiul lui Emi Pian după ce Ciprian Pian, fratele liderului Clanului Duduianu, l-a tâlhărit în urmă cu două săptămâni, iar artistul i-a făcut plângere la poliție. Întâmplarea a avut loc chiar pe 23 iulie, atunci când mai mulți interlopi i-au sustras manelistului chiar și suma de 100.000 de euro. Păgubit a fost și Nicolae Guță. Atunci, 13 persoane din gruparea Duduianu au fost reţinute, iar 5 dintre suspecţi au fost reţinuţi preventiv pentru 30 de zile.

A fost amendat de polițiști

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anunţat, miercuri seară, că la casa interlopului Emi Pian, ucis de către un alt interlop la un joc de barbut, nu s-a respectat măsura distanţării sociale şi cei care nu au purtat mască de protecție, aşa cum prevede legea, au fost penalizați. Astfel, peste 60 de sancțiuni au fost date celor prezenți la priveghiul lui Emi Pian, iar printre cei amendați s-a numărat și Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 14.000 de lei, însă banii, în această situație, nu par să fie o problemă. Interlopii au fost scandalizați de gestul polițiștilor, cărora le-au cerut să-i lase să-și plângă mortul. Astfel, Florin Salam, deși a luat amendă, a cântat până la epuizare.

Filmul morții lui Emi Pian

Luni seara, Florin Mototolea se afla la un joc de barbut cu mai mulți prieteni în casa unui alt interlop pe nume Costel al lui Dincă. Richard Gheorghe Emanuel, membru al Clanului Rinu, a avut, la un moment dat, o dispută cu Emi Pian, căruia i-ar fi reproșat că face parte dintr-un clan sărac și că abia au reușit și ei să se ridice.

ADVERTISEMENT

Vorbele l-au făcut pe Florin Mototolea să-și iasă din minți și l-a jignit la rândul său pe bărbat, după care s-au luat la bătaie și au sfârșit cu Emi Pian înjunghiat în picior, în gât și în plămâni.

Cei doi au ajuns la spital, însă liderul Clanului Duduieni a murit în dimineața zilei de marți, 4 august. De când trupul neînsuflețit a fost adus acasă, Florin Salam cântă continuu. Reamintim că artistul era un apropiat de Emi Pian.

ADVERTISEMENT