Life

„Florin Salam, din nou la microfon”. Manelistul a făcut show la petrecerea unui interlop, alături de Alex Velea, la câteva ore de la externare

Florin Salam a ajuns acasă, după ce ar fi fost internat cu Covid, dar nu a stat prea mult în sânul familiei. Cântărețul de manele a făcut show, alături de Alex Velea, la majoratul fiicei unui cunoscut interlop.
17.08.2022 | 12:26
Florin Salam a cântat la petrecerea organizată de un interlop, la câteva ore de la externare. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Florin Salam s-a confruntat cu un fake news care i-a pus pe jar atât pe fanii, cât și pe apropiații lui. În spațiul public s-a răspândit rapid informația conform căreia artistul ar fi decedat, mai întâi de Covid-19, apoi din cauza consumului de substanțe interzise. Artistul și familia au dezmințit zvonul macabru, iar acum, după ce s-a externat din clinica unde era internat, manelistul a făcut show la majoratul unui cunoscut interlop din București.

Florin Salam a cântat la petrecerea unui interlop, după ce a fost externat

O știre conform căreia „Florin Salam s murit” s-a răspândit rapid în spațiul public în urmă cu câteva zile, părând inițial credibilă mai ales prin prisma faptului că se știa faptul că acesta ar fi fost internat în spital după ce s-ar fi infectat cu Covid-19. 

ADVERTISEMENT

Totul s-a dovedit doar un fake news, iar artistul a anunțat că nu mai este mult și se va întoarce acolo unde îi este locul, printre oameni, la concerte și petreceri.

„Florin Salam, din nou la microfon”

Și… Florin Salam chiar s-a ținut de cuvânt. Două zile mai târziu, el a fost prezent și a făcut show la majoratul Francescăi, fiica interlopului Fane Văncică.

ADVERTISEMENT

Prezența artistului la eveniment a fost anunțată de șeful clanului din Capitală chiar de la începutul lunii iunie, atunci când a făcut câteva afirmații controversate, unele dintre ele vizându-l chiar pe Florin Salam.

„Salam, ce crezi? Eu am majoratul la fata mea pe data de 16 august și ai putea să nu mai vii la majorat, acuma, prin ce spun, dar eu vorbesc realitatea și corectitudinea”, spunea Fane Văncică într-un live pe TikTok. 

ADVERTISEMENT

Conform un articol Spynews, cântărețul a fost externat chiar pe 16 august, iar soția lui, Roxana Dobre, a mărturisit că se simte mai bine și că, în curând, va urca din nou pe scenă, el având programat și un concert împreună cu Betty, fiica lui.

Nu au trecut decât câteva ore și artistul a fost filmat făcând show, marți seară. Mai multe imagini apărute în mediul online îl prezintă pe Florin Salam în mare formă, printre petrecăreți.

ADVERTISEMENT

 

Îmbrăcat lejer, cu un tricou negru, pantaloni de aceeași culoare și o șapcă portocalie, solistul nu a dat semne de oboseală în ciuda faptului că, doar cu câteva ore în urmă, ieșea de la recuperare, potrivit informațiilor dezvăluite de soția sa. Zeci de minute a cântat încontinuu unele dintre cele mai cunoscute ale sale. E adevărat, Florin Salam a fost ajutat de orchestră, care l-a acompaniat în tot acest timp.

A curs cu dedicații pentru Fane Văncică și sărbătorită: „Primul program e pentru șefa, pentru Francesca. Florin Salam, din nou la microfon!”, așa și-a început solistul numărul.

Alex Velea și Raluca Drăgoi, printre cei care au întreținut atmosfera

Florin Salam a fost înconjurat de petrecăreți care nu doar că au filmat momentul, dar i-au și oferit acestuia sume de bani, pentru a-și auzi numele la microfon.

De altfel, la eveniment au mai fost prezenți și Alex Velea, dar și Raluca Dragoi, care a și publicat pe Instagram un selfie în care apare alături de „Regele manelelor”.

raluca drăgoi florin salam
Raluca Drăgoi și Florin Salam, la petrecerea fiicei lui Fane Văncică.
Foto: Instagram

Ce declarații au făcut Florin Salam și apropiații după ce s-a spus că artistul a murit

Zvonul macabru apărut sâmbătă, 13 august, conform căruia Florin Salam ar fi decedat a fost dezmințit rapid, mai întâi de apropiați, apoi chiar de Florin Salam. Fiica acestuia a publicat un mesaj în care a anunțat că tatăl său are nevoie de timp pentru el, deoarece este foarte obosit, dar starea sa nu este una critică. Colegii de breaslă, precum Tzanca Uraganu și Adrian Minune, au infirmat și ei informația.

Pe de altă parte, Florin Salam a distribuit pe pagina sa de Facebook un mesaj, pe care ulterior l-a șters, în care a afirmat că este bine și că se va revedea cu publicul său la concerte.

Acesta a fost urmat de un videoclip în cadrul căruia a anunțat că, deși trebuia să iasă din spital și să meargă acasă, este nevoit să mai rămână puțin internat. 

„Trebuia și astăzi să ajung acasă dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău că asta e situația, trecem peste.

Într-o zi două o să fiu cum trebuie, o să revin și să merg la cântările mele”, declara Florin Salam, pe 13 august 2022, la scurt timp după fake news-ul care anunța moartea sa.

ADVERTISEMENT
Tags: