Life

Florin Salam, distrus de durere la înmormântarea fratelui său. Imagini dramatice cu celebrul cântăreţ

29.09.2020 | 14:57
Florin Salam distrus de durere la inmormantarea fratelui sau Imagini dramatice cu celebrul cantaret
ADVERTISEMENT

După o perioadă groaznică pentru întreaga familie a celebrului manelist, Florin Salam, ziua de astăzi aduce momentul cel mai tragic pentru toate rudele acestuia, înmormântarea.

Astăzi, Nelu Stoian este condus pe ultimul drum de către toate rudele îngenunchiate de durere. Este un tablou de doliu, cu oameni înlăcrimați, iar cântărețul este distrus de pierderea suferită. Vezi imagini aici.

ADVERTISEMENT

Întreaga familie a manelistului își ia rămas bun de la un om drag care s-a stins după o lungă suferință. El a fost infectat cu Covid-19, virus care s-a dovedit a fi fatal în combinație cu afecțiunile mai vechi de care acesta suferea.

Florin Salam, îngenunghiat de suferință, își conduce fratele pe ultimul drum

Florin Salam apare în cadru alături de una dintre fetele sale și lângă preoți. Cântărețul are ochii roșii, pare că se uită în gol și că nu poate face față socului pe care îl trăiește.

ADVERTISEMENT

Neluțu Stoian s-a stins din viață după o agonie care a durat aproximativ două luni. În tot acest timp, familia acestuia a trecut prin momente cumplite în încercarea, întâi de lua legătura cu medicii pentru a se informa de starea acestuia, iar apoi să-l ia acasă.

Întrucât protocolulul în astfel de cazuri este foarte strict, oamenii nu au reușit să facă nimic pentru a-i ușura suferința. Bărbatul le trimitea mesaje disperate de pe paturile Institutului „Matei Balș”. Acesta este și locul în care și-a găsit sfârșitul.

ADVERTISEMENT

Mesaje ca „eu de aici nu mai scap, să știți”, „nu fac nimic pentru mine”, „faceți ceva să mă scoată de aici” sau „ajută-mă” au făcut ca membrii familiei lui Salam să dispere în încercarea de a-l ajuta cumva pe Stoian. Florin s-a prezentat cu televiziunea în fața instituței sanitare, dar tot nu a izbutit să intervină.

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a spus solistul, conform gândul.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, când au aflat de trecerea în neființă a lui Neluțu, toată familia s-a prezentat la spital pentru a recupera trupul neînsuflețit al rudei lor. Nici acest lucru nu le-a fost permis, însă, și au plecat acasă cu mâna goală. Acestei întâmplări i s-a adăugat și probleme cu autoritățile care nu le-a permis să-l petreacă pe ultimul drum atunci când își doreau.

ADVERTISEMENT
Tags: