Life

Florin Salam, exasperat de interlopi! Ce vrea să facă manelistul pentru a pune capăt amenințărilor

20.08.2020 | 15:46
Florin Salam exasperat de interlopi Ce vrea sa faca manelistul pentru a pune capat amenintarilor
ADVERTISEMENT

Cu mai puțin de o lună înainte ca Florin Mototolea, zis Emi Pian, să fie executat în stil mafiot pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, Duduienii, clanul pe care interlopul l-a condus cu mână de fier până la ultima suflare, a avut grave probleme cu legea.

Cel puțin 13 membri au fost arestați atunci într-un dosar în care erau acuzați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, dar partea cea mai interesantă abia acum începe. Potrivit unor surse judiciare citate de libertatea.ro, „păgubitul” ar fi nimeni altul decât Florin Salam, care nu de puține ori a întreținut atmosfera la petrecerile organizate în cinstea vestiților interlopi.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că i-a încântat cu acordurile melodiilor sale, acesta pleca mai mereu cu mâna goală, pentru că nu primea nici măcar banii câștigați din dedicații. Sătul de toate șantajele și amenințările, manelistul a luat o decizie radicală.

Florin Salam le declară război interlopilor. Cum vrea să pună punct amenințărilor

wowbiz.ro relatează că Salam e hotărât să se adreseze autorităților, dacă interlopii vor continua cu acest comportament. Ba chiar le-ar fi transmis că are de gând să povestească în cel mai mic detaliu despre afacerile lor ilegale, în speranța că acest ultim avertisment îi va potoli odată pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Nici măcar gândul că ar putea fi nevoit să plece din țară nu îl mai sperie când vine vorba despre liniștea sa și a familiei. Manelistul e pregătit să renunțe la orice pentru a scăpa de amenințările Duduienilor, care îl obligă să cânte fără să încaseze apoi niciun ban.

Susține că interlopii sunt prietenii lui, dar nu uită să-și păzească spatele când iese pe stradă

Eu nu am nicio implicare. Le cânt de atâția ani…. numele meu e mare. Maneliștii? Păi, eu sunt manelist? Eu sunt artist.

ADVERTISEMENT

M-ai înțeles? Credeți-mă din suflet, nu îmi arde să vorbesc despre asta. Nu sunteți poliție.

Sunt și obosit, plecam la nuntă! Nu am avut treaba asta cu ei, sunt prietenii mei!”, a declarat Florin Salam într-un interviu acordat recent, recunoscând, însă, că a avut în trecut probleme cu interlopii.

ADVERTISEMENT

Au fost mici chestii cu ani de zile în urmă, dar cu alte persoane. Am spus la televizor, dar nu am zis de ei!”, a mai spus manelistul.

ADVERTISEMENT