Life

Florin Salam, invitat la o nuntă între clanuri. Nu s-a ținut cont de nicio măsură de distanțare

20.09.2020 | 16:40
Florin Salam invitat la o nunta intre clanuri Nu sa tinut cont de nicio masura de distantare
Florin Salam, primul mesaj după pierderea fratelui. Săgeți la adresa colegilor de breaslă Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Florin Salam a fost invitat weekend-ul acesta la o nuntă între clanurile din București, eveniment unde petrecăreții s-au cinstit până-n zori, fără a ține cont de vreo regulă sau măsură impusă de autoritățile române în contextul pandemiei de coronavirus.

Evenimentul fastuos, la care numărul invitaților a depășit cu mult peste limita admisă de 50 de oameni, a avut loc în cartierul Rahova. Conform romaniatv.net, nunta a fost prilej de sărbătoare pentru clanurile Cartof și Scandal, două dintre cele mai periculoase de pe raza Capitalei.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică de petrecere a cântat fără oprire, dedicațiile venind una după alta, mai ales că a fost vorba de un naș cu greutate, nimeni altul decât Petre Geamănu, fratele celui mai de temut interlop din București, Sandu Geamănu.

Florin Salam, petrecere de pomină la o nuntă între clanurile din Capitală

De la socrul mare, fără număr, fără număr, fără număr. De la Cartof și de la Scandal”, este una dintre dedicațiile făcute de Florin Salam, în timp ce liderul clanului Cartof aruncă cu bani în restaurantul unde a avut loc evenimentul.

ADVERTISEMENT

Nunta, în care două clanuri din București s-au încuscrit, a fost transmisă pe rețelele de socializare de unul dintre invitați care a filmat rochia fabuloasă a miresei, mașinile de lux și de epocă parcate în fața localului, dar și dansul mirilor.

Ceremonia religioasă a fost păstrată așa cum cere tradiția. Invitații au ajuns prima oară la casa mirilor, ca apoi alaiul de sute de invitați să se retragă la restaurant unde manelistul Florin Salam a întreținut atmosfera ore bune.

ADVERTISEMENT

Geplaatst door Daniel Ionescu op Vrijdag 18 september 2020

Niciunul dintre participanți nu a ținut cont de restricțiile impuse de autorități, s-au îmbrățișat, s-au sărutat și au dat mâna fără a se gândi că există posibilitatea infectării cu noul tip de coronavirus.

Se pare că invitații au fost preocupați de ținute, dedicații și distracție pentru că evenimentul s-a desfășurat în toată splendoarea lui fără ca cineva să se sesizeze.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care niciun om al legii nu a deranjat nunta dintre clanuri pentru a împărți amenzi sau a dispera mulțimea.

ADVERTISEMENT