Life

Florin Salam, mare naș! Cum a apărut în biserică alături de Roxana Dobre, la o cununie religioasă

Florin Salam și Roxana Dobre au fost nași de cununie în acest sfârșit de săptămână! Au apărut și primele imagini cu celebrul cuplu, în noile lor roluri, de părinți spirituali.
07.08.2022 | 11:05
Florin Salam mare nas Cum a aparut in biserica alaturi de Roxana Dobre la o cununie religioasa
Florin Salam și Roxana Dobre. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Salam și Roxana Dobre și-au îndeplinit datoria de nași ai unui cuplu nu la fel de cunoscut precum cei doi. În spațiul public a apărut un videoclip cu aceștia în biserică, filmuleț care a atras tuturor atenția din varii motive.

Florin Salam și Roxana Dobre, nași de cununie

În primul rând, oamenii au remarcat felul în care s-au îmbrăcat cei doi pentru acest eveniment. Roxana Dobre a fost ceva mai cochetă, purtând o rochie smarald, în timp ce interpretul de manele nu a ținut cont de etichetă, așa că a apărut în biserică într-un tricou negru.

ADVERTISEMENT

De altfel, Florin Salam e cunoscut pentru faptul că nu ține foarte mult la reguli, mai ales dacă acestea sunt vestimentare. Probabil a refuzat să poarte o cămașă, așa cum i-au sugerat unii tiktokeri, din cauza căldurii greu de suportat. Tocmai de aceea, ca să fie mai confortabil, a ales un banal tricou.

Așa au apărut Florin Salam și Roxana Dobre la biserică. Foto: captură Tiktok

Partenera manelistului și-a ascuns decolteul

Partenera lui, în schimb, a ținut destul de mult să nu apară oricum la evenimentul din viața prietenilor lor. Aceasta a optat pentru o rochie verde smarald, fără decolteu la vedere, accesorizată cu niște brățări din aur pe mâna stângă. Coafura nașei a fost una lejeră, având părul desprins, ușor buclat.

ADVERTISEMENT

Clipul cu Salam și Roxana Dobre de la acea cununie religioasă a făcut deliciul internauților. Într-un interval scurt de timp, oamenii au scris sute de comentarii.

Unii dintre hateri au remarcat că Florin nu a fost foarte confortabil cu acest rol de părinte spiritual. Pentru unii dintre cei care au comentat momentul din biserică, artistul părea chiar supărat.

ADVERTISEMENT

„Așa naș supărat n-am văzut” / ”Salam se grăbea la cântare” / ”Nu s-a găsit o cămașă pentru el…” / ”Cine i-a adus cu forța?” / ”Băi frate, dar toți erau supărați” / ”Fără supărare, Florin nu are nicio treabă cu ce se întâmplă acolo”, sunt doar o parte a comentariilor din mediul online.

Tags: