Life

Florin Salam, mesaj ferm pentru cei care spun că va renunța la muzică: ”De ce ți-e frică, de aia nu scapi”

Florin Salam a transmis un mesaj pentru persoanele care spun că renunță la muzică. Avertismentul cântărețului de manele.
01.06.2023 | 11:10
Florin Salam mesaj ferm pentru cei care spun ca va renunta la muzica De ce tie frica de aia nu scapi
Ce mesaj a transmis Florin Salam. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Florin Salam a răbufnit în mediul online după ce a auzit despre el că are în plan să renunțe la muzică. Interpretul de manele a negat și a transmis un mesaj tranșant celor care au lansat o astfel de informație falsă. Ce i-a avertizat solistul?

Florin Salam neagă retragerea din muzică. Ce mesaj a transmis adversarilor

”De ce ți-e frică, de aia nu scapi”, a transmis Florin Salam, printre altele, pe contul său de Facebook, subliniind că va face în continuare ceea ce știe el cel mai bine, adică să cânte. Drept urmare, și-a sfătuit adversarii să nu mai vorbească urât despre el, căci vor avea de pierdut.

ADVERTISEMENT

Totodată, artistul le-a mulțumit celor care i-au scris mesaje de încurajare în perioada cât a fost în spital. Aici a stat internat din cauza unor probleme de sănătate care s-au acumulat pe fond de oboseală. De 25 de ani Florin Salam face parte din industria muzicală și are o mulțime de evenimente.

”Trebuie să fac acest anunț pentru că e vorba de meseria mea, e vorba de darul meu de la Dumnezeu (…) nu vreau să cert pe cineva sau să dau replică, vreau să spun vorba mea.(…)Eu nu o să pun stop la cântare. (…) Oricum de ce ți-e frică, de aia nu scapi! Încercați să vorbiți frumos, ca să vă meargă bine.

ADVERTISEMENT

Dacă vorbiți altfel, tot în pierderea voastră vorbiți, asta m-am referit la partea asta de lăutari, care-mi spun oamenii ce vorbesc ei, că nu mai cânt. Nu! O să cânt în continuare! Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo. (…)

Am avut o săptămână de spitalizare, am fost internat, știe toată lumea, asta e, 25 de ani de oboseală. Că arăt eu tot bine, asta e altceva. Îmi cer mii de scuze.”, a transmis Florin Salam într-un live.

ADVERTISEMENT

Florin Salam a ajuns din nou pe patul de spital

Cuvintele solistului vin după ce la jumătatea lunii mai a ajuns iar pe patul de spital. Potrivit wowbiz, Florin Salam a avut nevoie de internare, în urma unor probleme de sănătate, astfel că a trebuit să-și reprogrameze evenimentele la care era solicitat.

Tot de curând, pe rețelele de socializare a circulat un filmuleț în care Florin Salam apărea la o nuntă foarte obosit și cu vocea afectată. Mirii au observat acest lucru și s-au enervat, încât l-au trimis pe cântăreț să se odihnească, pentru a le interpreta melodiile într-un mod plăcut.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Florin Salam a ajuns de mai multe ori la spital, iar în perioada pandemiei s-a confruntat inclusiv cu virusul Covid-19. Artistul este unul dintre cei mai iubiți din țară, dar și unul dintre cei mai vechi din industria manelelor.

ADVERTISEMENT