Life

Florin Salam, moment dureros. De ce artistul nu a fost prezent la ziua de naștere a fiicei sale, Betty

Florin Salam (42 de ani) nu a reușit să ajungă la aniversarea celei mai mari fiice, Betty. Frumoasa brunetă a împlinit vârsta de 22 de ani pe 28 august.
29.08.2022 | 11:30
Florin Salam moment dureros De ce artistul nu a fost prezent la ziua de nastere a fiicei sale Betty
Florin Salam, mesaj important pentru fiica sa. De ce a lipsit de la ziua de naștere a lui Betty. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul cântăreț a trecut printr-un moment dureros. Manelistul a dezvăluit de ce nu a fost prezent la ziua de naștere a fetei sale din primul mariaj, mai ales că urma să urce pe scenă pentru a performa împreună.

Florin Salam, mesaj important pentru fiica sa. De ce a lipsit de la ziua de naștere a lui Betty

Florin Salam se confruntă de ceva vreme cu probleme de sănătate și din această cauza nu a reușit să fie alături de fiica sa, Betty, în ziua în care a împlinit 22 de ani. Cei doi urmau să concerteze la un eveniment.

ADVERTISEMENT

Manelistul și-a cerut iertare de la tânăra căreia i-a promis că va recupera clipele pierdute. Cântărețul de muzică de petrecere a făcut un video pe social media în care a mărturisit că nu trece prin cele mai bune momente din viață.

„Vă salut oameni buni. Am și eu un anunț foarte important, simt nevoia să fac acest anunț pentru sufletul meu. Vreau să-mi cer scuze de la fata mea, de la Betty. Vreau să-i spun din toată inima: «La mulți ani».

ADVERTISEMENT

Fata mea, să mă ierți că n-am putut să cânt ieri că mi-a fost cu o zi înainte foarte greu. N-am putut să cânt, crede-mă că nu te minte tăticul tău. La mulți ani, voi recupera tot. Îți promit.

Te iubesc, la mulți ani să fi sănătoasă fata mea și să mă înțelegi că tu ești baza mea. Să trăiești o mie de ani”, a spus Florin Salam pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Florin Salam și Betty, concert aniversar pe 28 august

Florin Salam și Betty aveau programat un concert aniversar la o terasă de pe malul lacului Herăstrău. Evenimentul stabilit pentru data de 28 august s-a desfășurat conform oragnizatorilor, dar fără tatăl artistei.

Bruneta a primit ropote de aplauze și numeroase mesaje de la fanii săi de pe rețelele de socizalizare. Cel mai probabil vedeta se va revanșa față de fiica sa, așa cum a făcut și în alte rânduri.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 3 ani, Florin Salam i-a cumpărat frumoasei brunete un bolid în valoare de 200.000 de euro. Cadoul a fost achiziționat în complicitate cu soțul cântăreței, Cătălin Vișănescu.

ADVERTISEMENT