Life

Florin Salam nu-și poate reveni după moartea fratelui său. Mesaj cutremurător: „Cândva ne vom reîntâlni”

12.03.2021 | 16:17
Florin Salam nusi poate reveni dupa moartea fratelui sau Mesaj cutremurator Candva ne vom reintalni
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut aproape șase luni de când fratele său și-a dat ultima suflare, pe patul de spital, răpus de Covid-19, boala care a ucis până acum peste 2.600.000 de oameni din toate colțurile lumii, Florin Salam mărturisește, cu lacrimi în ochi, că nici acum nu își poate reveni din șoc.

Dacă e acolo sus la Dumnezeu mă ajută mai mult și cândva ne vom reîntâlni cu toții acolo”, susține manelistul. E singurul gând care îi mai poate alina durerea în aceste momente.

ADVERTISEMENT

Rămâne, însă, la părerea că boala provocată de virusul SARS-Cov-2 nu este altceva decât o banală răceală: „Dumnezeu te apără. Noi suntem căliți. Am mai răcit și acum 10 ani, pot să răcesc și mâine”.

Cutremurător. Florin Salam, primele declarații după moartea fratelui său

Nu prea am mai vorbit pe tema asta pentru că am zis să nu mai vorbesc despre acest subiect, că nu e vorba doar de mine.

ADVERTISEMENT

Eu am trecut prin multe de-a lungul anilor, dar, am zis să nu mai întristez nici fanii, nici familia. Oricum, știe toată lumea despre fratele meu.

Cuvintele mele sunt prea mici ca să spun cât îl iubesc sau că îmi este foarte dor de el. Asta e, poate așa a fost soarta și lui și mie, să pățim ceea ce am pățit.

ADVERTISEMENT

Dacă este acolo sus la Dumnezeu, mă ajută mai mult și cândva ne vom reîntâlni cu toții acolo. Când va fi timpul, normal”, a declarat Florin Salam în emisiunea lui Dan Capatos.

În ceea ce privește pandemia Covid-19, acesta susține că „nu trebuie să crezi cu tărie în virus. Dumnezeu te apără. Noi suntem căliți, am mai răcit și acum zece ani, poți să răcesc și mâine”.

ADVERTISEMENT

E la fel ca acum zece ani, numai că au găsit ei acum denumirea asta de coronavirus. Dacă dânșii de acolo de sus au plănuit așa, noi mergem pe strada asta cum ni se oferă, până rezolvă ce trebuie să rezolve”, a adăugat manelistul, exprimându-și, totodată, convingerea că vor veni cât de curând și „vremuri mai bune”.

ADVERTISEMENT
Tags: