Life
notix pixel id

Florin Salam și Nuțu Cămătaru, legătură neștiută. În ce relații sunt cei doi și cum s-au cunoscut

Nuțu Cămătaru a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Florin Salam, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere din momentul de față. Cei doi au o relație veche.
02.12.2021 | 11:51
Florin Salam și Nuțu Cămătaru, legătură neștiută. În ce relații sunt cei doi și cum s-au cunoscut
Florin Salam, ”descoperit” de Nuțu Cămătaru. Cum au ajuns să se cunoască cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bărbatul, care este liderul uneia dintre cele mai puternice grupări de crimă organizată din România, se numește Ion Balint și are legătură cu foarte multe nume importante din showbiz-ul românesc.

Florin Salam este unul dintre personajele cu care Nuțu Cămătaru are o legătură veche, cei doi știindu-se din perioada în care artistul era cunoscut ca și Florin Fermecătorul.

În cartea intitulată „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru” și scrisă de Codin Maticiuc, interlopul oferă amănunte despre legătura neștiută dintre el și cântăreț.

ADVERTISEMENT

Florin Salam, ”descoperit” de Nuțu Cămătaru. Cum au ajuns să se cunoască cei doi

„Am început să caut lăutari și maneliști să îi angajez. Pe Florin Salam l-am găsit la o nuntă de spoitori prin Apaca.

Erau vreo 500 de țigani la nunta aia și spoitoresele erau în fuste și doar cu papuci, de lăsau în urmă un miros de picioare nespălate prin toată sala… Ți se-ntorcea stomacul pe dos. 

ADVERTISEMENT

Cânta și Guță acolo, el era mai cunoscut pe vremea aia. Cânta unele de jale, cum le place spoitorilor. Lui Salam îi spunea Florin Fermecătoru pe atunci.

Mă uitam cum aruncă spoitorii ăia cu chifle în el când cântă și mi s-a făcut milă. M-am ridicat și i-am zis să vină cu mine. Guță m-a întrebat de ce nu-l iau și pe el.

ADVERTISEMENT

Da nu era să le stric oamenilor nunta, să-i las fără muzică. L-am întrebat pe Florin al cui e și mi-a zis că al lu Gahoi Lăutaru”, a povestit Nuțu Cămătaru, notează viva.ro.

Florin Salam, începuturi grele pe scena muzicală

Viața lui Florin Salam avea să se schimbe complet din acel moment. A ajuns să cânte la un restaurant unde primea 5.000 de dolari pe lună, sumă pe care o câștigau și ceilalți lăutari.

ADVERTISEMENT

Nuțu Cămătaru a fost cel care a pus piatra de temelie în cariera manelistului. Tot interlopul i-a cumpărat o mașină nouă. Cea pe care o avea era de la Adi de la Vâlcea și în plus, era furată.

„L-am luat pe Salam și ne-am dus la el acasă. Erau zece oameni care dormeau într-o cameră. Am luat-o și pe soția lui de acolo și i-am dat un apartament. Îți spun, e șmecher și acum apartamentul ăla, cu parchet în două culori și jacuzzi”, a mai spus interlopul în aceeași carte.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri