Life

Florin Salam, pregătit să plece din România. Unde și-a cumpărat casă manelistul

24.02.2021 | 08:40
Florin Salam pregatit sa plece din Romania Unde sia cumparat casa manelistul
Florin Salam, pregătit să plece din România. Unde și-a cumpărat casă manelistul. Sursa foto: captură video Antena Stars
ADVERTISEMENT

Florin Salam este pregătit să plece din țară, cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere dezvăluind că deja și-a achiziționat o casă cochetă peste hotare. Artistul vrea să se mute o perioadă în Canada, unde vrea să se relaxeze. 

Artistul are în plan să se relaxeze și să ia o mică pauză de la concerte, mai ales că în ultima perioadă a avut mai multe probleme de sănătate din cauza stresului și nopților pierdute. Vedeta și-a dat seama că acum e momentul să aibă mai multă grijă de el, motiv pentru care vrea o pauză.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică de petrecere și-a achiziționat o casă în urmă cu mai bine de doi ani și urma să se mute, însă pandemia i-a dat planurile peste cap. Asta nu înseamnă că Florin Salam renunță la ideea sa pentru că are nevoie să ia o pauză de la tot ce înseamnă carieră.

Florin Salam, planuri pentru plecarea din țară. Unde vrea să se stabilească

Florin Salam simte că a venit timpul să se axeze mai mult pe viața de familie, de aceea vrea să plece din România pentru că aici sunt foarte multe atracții. Manelistul este convins că în Canada lucrurilor vor sta altfel și se va relaxa mult mai mult.

ADVERTISEMENT

„Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în Canada, la noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult pentru că voi avea mai mult timp liber. În România se mai ivește ceva și timpul dispare, acolo va fi totul mult mai organizat.

O perioadă ne vom muta acolo, exact perioada de care am nevoie ca să fiu sigur că mă relaxez. Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe (n.r Quebec) și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie. 

ADVERTISEMENT

Ca să cumpăr o casă în Canada e mult mai ieftin ca în România de trei ori. Decizia a fost grea. Sunt vreo trei luni de zile (n.r de când și-a cumpărat casa – decembrie 2019). Cineva m-a ajutat, mi-a arătat cum e, mi-a plăcut, doar rămâne să ne mutăm.

Eu sunt un om modest, n-am nevoie de proprietăți mari, am nevoie de iubire și dragoste mare. În sânul familiei vor fi cel mai fericit”, a declarat Florin Salam în cadrul unei interviu acordat anul trecut pentru Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică de petrecere și Roxana Dobre sunt mai fericiți ca niciodată, dovadă că se gândesc să facă și pasul cel mare. Nunta va avea loc cel mai probabil în străinătate, Florin Salam fiind îndrăgostit peste ureche de partenera sa de viață.

„În străinătate va fi, dar într-o altă locație, nu cred că va fi Canada. În străinătate va fi”, a mai spus celebrul manelist despre ceremonia religioasă cu Roxana Dobre.

ADVERTISEMENT