Life

Florin Salam, prezență inedită în videoclipul piesei cu Theo Rose. Cum a apărut manelistul fără să fie prezent la filmări

13.10.2020 | 22:36
Florin Salam prezenta inedita in videoclipul piesei cu Theo Rose Cum a aparut manelistul fara sa fie prezent la filmari
Florin Salam, absent de la filmările pentru piesa cu Theo Rose. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața Theo Rose este pe val în ultima perioadă, colaborările ei inedite cu maneliști celebri fiind în primele locuri în trending. Șatena s-a făcut remarcată, recent, la reality show-ul ”Bravo, ai stil!Celebrities”, datorită căruia a câștigat sute de mii de fani, care o apreciază pentru carisma și talentul ei.

După ce a cucerit topurile cu piesele cântate alături de Jean de la Craiova, Bogdan de la Ploiești și Liviu Guță, tânăra i-a surprins pe fani cu un nou single, în colaborare cu Florin Salam. Melodia se numește ”Lacrimi și Suspine” și s-a dovedit a fi un real succes în doar câteva ore de la lansare.

ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă a așteptat cu sufletul la gură lansarea ultimei sale piese, mai ales după ce aceasta a fost “scăpată” din greșeală pe YouTube. Theo Rose și Florin Salam au fost nevoiți să lanseze piesa mai devreme, însă renumitul manelist nu a putut participa la filmări.

Florin Salam, prezență inedită în videoclipul piesei cu Theo Rose. Cum a apărut manelistul fără să fie prezent la filmări

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală românească. La doar 23 de ani, cântăreața a reușit să cucerească topurile după ce și-a ieșit din zona de confort și a surprins cu diverse colaborări inedite, alături de maneliști renumiți.

ADVERTISEMENT

Deși contextul pandemic nu a permis concertele, se pare că artiștii știu cum să gestioneze situația și fac furori în mediul online cu piese ieșite din comun și colaborări de excepție. Theo Rose și-a surprins fanii cu talentul său, iar ultima sa piesă, cântată alături de Florin Salam, i-a cucerit pe internauți.

Intitulată ”Lacrimi și Suspine”, melodia a fost postată, inițial, de către altcineva pe YouTube, motiv pentru care cei doi artiști au fost nevoiți să urgenteze filmarea videoclipului piesei. Din păcate, Florin Salam trece printr-o perioadă dificilă, după ce fratele său, Nelu, a fost răpus de coronavirus. Solistul nu a putut participa la filmări, însă Theo Rose și echipa ei i-au făcut o surpriză.

ADVERTISEMENT

”Cred ca stiti ca @florinsalam_official trece printr-o perioada delicata, astfel ca n-am putut filma impreuna, desi mi-as fi dorit mult. E onorant, in orice caz, ca si-a dorit sa cante piesa asta cu mine, cand nici macar n-am indraznit sa ma gandesc la o asemenea colaborare. Echipa mea a reusit sa il realizeze 3D si cred ca asta e o surpriza mare chiar si pentru el si sper ca l-am facut sa zambeasca in perioada asta, care stiu ca e dureroasa. Am marcat si o premiera in sensul asta si in ciuda tuturor piedicilor care au aparut in lansarea acestei piese, vreau sa multumesc echipei mele. Chiar e posibil orice alaturi de ei si sper sa ajungem departe impreuna! Va multumim si voua si speram sa va placa piesa asta! ♥️”, a scris Theo Rose pe contul ei de Instagram.

Piesa a strâns peste jumătate de milion de vizualizări în doar 24 de ore de la lansare, fiind pe locul 6 în trendingul românesc. Florin Salam este prezent virtual în videoclip, în variantă 3D, fiind o premieră pentru artist.

ADVERTISEMENT