Life

Florin Salam, primul mesaj după pierderea fratelui. Săgeți la adresa colegilor de breaslă

16.10.2020 | 22:15
Florin Salam primul mesaj dupa pierderea fratelui Sageti la adresa colegilor de breasla
Florin Salam, primul mesaj după pierderea fratelui. Săgeți la adresa colegilor de breaslă Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Florin Salam a bifat prima apariție publică de după înmormântarea fratelui său. Acesta le-a transmis un mesaj fanilor săi și a vorbit despre o melodie lansată alături de cântăreața Theo Rose, dar a avut și câteva replici răutăcioase la adresa unor melodii lansate de anumiți artiști și care nu-și merită locul în topuri.

Solistul apare îmbrăcat în negru și poartă ochelari, probabil pentru a-i acoperi ochii, încă afectați de pierderea suferită. Este pe scaunul din dreapta al unui autoturism și le mulțumește fanilor pentru sprijinul pe care i l-au oferit și pentru mesajele de încurajare.

ADVERTISEMENT
Florin Salam, la prima apariție publică de după înmormântarea fratelui său
Florin Salam, la prima apariție publică de după înmormântarea fratelui său
Sursa foto: Captură video YouTube/ Colaj Fanatik

Cântărețul a vorbit mult despre piesa “Lacrimi și Suspine”, lansată alături de Theo Rose, acum patru zile. Artistul se bucură de aprecierile fanilor cu privire la noua melodie, care are deja 1,7 milioane de vizualizări și este încrezător în succesul pe care îl va înregistra.

Florin Salam, mesaj pentru fani, săgeți pentru colegii de braslă și laude pentru Theo Rose

Cântărețul a filmat mesajul respectiv, iar acesta a fost postat pe canalul de YouTube al lui Theo Rose. “Hey, vă salut prietenii mei! Ce mai faceți? Al vostru FS vă iubește și vă mulțumește pentru toate mesajele primite. Nu neapărat mi le-ați trimis personal, eu am pe cineva care se ocupă de o pagină de-ale mele și, bineînțeles, că mă ține la curent cu tot ce se întâmplă.”, le spune el fanilor.

ADVERTISEMENT

Artistul a continuat vorbind despre noua colaborare, încercând să promoveze piesa rezultată din ea: „ce vreau să vă spun… că sunt foarte, foarte, foarte bucuros! Am o melodie frumoasă pe care sunt sigur că o știți. Așa cum a spus și colega, pot să îi spun colega noastră, pe care o respect foarte mult… este vorba despre Theo Rose care are cea mai frumoasă voce la ora aceasta. Melodia noastră e plăcută de toată lumea și de strâini, și de români, și de țigani, de ce vreți voi, de muzicanți.

Solistul a precizat care este motivul pentru care melodia se anunță de succes și nu a uitat să menționeze că sunt melodii care nu își merită locul în topuri. „Mă bucur din suflet că piesa asta prinde, pentru că merită! Mai ales că-n ultima perioadă ies o grămadă de melodii care nu își merită locul. Știți și noi, nu trebuie să mai vorbesc eu.

ADVERTISEMENT

Măcar dacă spargi, să spargi cu o melodie pe merit! Eu cred că melodia asta v-a intrat în suflet, inclusiv mie! Pot să spun că îmi place și textul, și interpretarea, și tot ce e acolo”, a spus el.

Încheiera i-a aparținut artistei cu care Salam a colaborat recent, manelistul i-a adus numai cuvinte de laudă. “Vreau să îi spun lui Theo Rose că era timpul să iasă o voce, în sfârșit, și de show, și voce cum nu prea are România la ora asta.

ADVERTISEMENT

Respect, credeți-mă că respect toate valorile, toate solistele mari din România, toți soliștii mari, dar, în sfârșit, ascult o voce cu totul… Și de show, și de căldură, nebunie, cum spun eu. Theo Rose, e timpul tău, e locul tău, apreciez vocea ta, ține-o tot așa, ești numărul unu de pe acum, crede-mă! Baftă! Și, România, țineți aproape de noi, vă iubim! Vă iubim, vă iubim!”,  a concluzionat acesta.

ADVERTISEMENT