News

Florin Salam, prins la o petrecere în Ștefăneștii de Jos. Ce amendă a încasat manelistul

13.02.2021 | 15:55
Florin Salam prins la o petrecere in Stefanestii de Jos Ce amenda a incasat manelistul
Florin Salam, prins la o petrecere în Ștefăneștii de Jos. Ce amendă a încasat manelistul
ADVERTISEMENT

Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, s-a trezit cu o amendă din partea poliției pentru nerespectarea regulilor impuse în timpul pandemiei.

Vineri noapte, cunoscutul artist a fost găsit cântând la o petrecere organizată într-un local din Ștefăneștii de Jos. Pentru că a încălcat măsurile și interdicțiile impuse de autorități în context pandemic, Florin Salam  a fost amendat cu suma de  1.000 de lei.

ADVERTISEMENT

În prezent, autoritățile efectuează verificări pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment.

Florin Salam, amendat de poliție cu 1.000 de lei

Până la acest moment, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 10000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, potrivit wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

„În acest context, la data de 12 februarie a.c., în jurul orelor 23:10, polițiștii din Voluntari si Serviciul Rutier, împreună cu jandarmi și efective din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la unitatea de profil respectivă, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale care se impun.

Astfel, evenimentul privat(zi de naștere) a fost întrerupt de polițiști, iar cu ocazia verificărilor  au fost identificate 13 persoane participante”, se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 12 februarie, 4.597 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 800.250 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, a fost întocmit un dosar penal în ultimele 24 de ore pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

ADVERTISEMENT

”Reamintim cetățenilor că Ministerul Afacerilor Interne a operaționalizat, începând cu data de 04.07.2020, o linie TELVERDE (0800800165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecție sanitară”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

ADVERTISEMENT
Tags: